Piráti z Karibiku: Série se částečně restartuje

Piráti z Karibiku: Série se částečně restartuje | Fandíme filmu
Alespoň to tvrdí Orlando Bloom, jehož potenciální návrat stále visí ve vzduchu. Co dalšího prozradil a které herečky se ucházejí o jednu z hlavních rolí?

Zajímají ještě vůbec někoho Piráti z Karibiku? Po vynikající jedničce, a slušné dvojce přišla ještě další dvě pokračování, která šla kvalitativně dolů, asi jako současná hodnota ruského rublu. Přesto však byly tyto dva díly velice výdělečné, čtvrtý díl s podtitulem Na vlnách podivna byl s 1,04 miliardami dolarů dokonce druhým nejvýdělečnějším filmem celé série.

Nedávno vyšlo najevo, že by se k natáčení pátého dílu mohl vrátit Orlando Bloom, který byl na případný návrat Willa Turnera tázán na promo akcích k poslednímu dílu Hobita. Na dotazy odpověděl, že si není jistý, jestli se "vrátí už teď", ale jednání probíhají. Pak ale přišla ta pravá ťafka. Filmaři prý chtějí celou sérii v podstatě restartovat! Co přesně to má znamenat? Mluví Bloom o tom, že se pátý film dost možná vykašle na události toho čtvrtého a jednoduše nabídne samostatný pirátský příběh se známými hrdiny? Nebo máme v šestém filmu čekat nějaké vykročení zbrusu novým směrem, možná i bez Johnnyho Deppa? Bloom totiž dále uvedl, že pokud by se skutečně vrátil, probíral by se ve filmu vztah s jeho synem. Máme tedy někdy v budoucnostu čekat mezi piráty postavu malého kluka? Nebo celá série skočí o pár let do budoucnosti, až se dospělý syn Willa Turnera bude moci stát novým hrdinou?

Další novinkou ohledně pirátské série je hledání ženské představitelky. O roli se prozatím mnoho neví, snad jen, že má jít o lásku mladého britského vojáka, kterého hraje Brenton Thwaites. Disney prý s výběrem finišuje, a mezi kandidátkami jsou Lucy Boynton (Miss Potter), Gabriella Wilde (Carrie), Kaya Scodelario (Moon, Maze Runner), Alexandra Dowling (The Musketeers, Game of Thrones) a Jenna Thiam.

Natáčení filmu s podtitulem Dead Men Tell No Tales, má začít v první polovině příštího roku. Do kin by potom další Piráti měli připlout 7. 7. 2017. Máte o další díl ještě zájem, nebo myslíte, že se série už vyčerpala?

Zdroje: IGN, Variety

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest