Expendables 3: Pokažené scény, klipy, featuretty

Expendables 3: Pokažené scény, klipy, featuretty | Fandíme filmu
Lionsgate
Necenzurovaná verze Expendables 3 dorazila do našich obchodů. Ochutnejte bonusové materiály a seznamte se s obsahem balení.

Bontonfilm ve středu vydal Expendables 3 na DVD a Blu-ray a postupně je rozváží do obchodů. Nás však bude zajímat pouze Blu-ray, na kterém se kromě kino sestřihu nachází také prodloužená verze filmu. Nečekejte však žádné zásadní změny, snímek byl prodloužen o pět minut a podle zahraničních recenzí tu a tam přibude replika, sprosté slovíčko nebo akční moment. Zemře víc nepřátel, akční sekvence jsou o pár vteřin delší, ale že by byli třetí Expendables ve své „necenzurované“ verzi nějak výrazně krvavější nebo mládeži nevhodnější, to nečekejte.

Pouze Blu-ray také obsahuje bonusy. Na disku najdete nepovedené scény, featurett o natáčení akčních sekvencí, featurett o nových členech obsazení, téměř hodinový film o filmu a cosi, co český distributor označuje jako „závěrečný dokument“. K dispozici je původní znění i český dabing. Blu-ray je zatím k dispozici pouze ve steelbooku, v obyčejném balení u nás Blu-ray vyjde až příští rok. V playlistu můžete ochutnat několik slibovaných bonusů, na úplném konci článku pak zájemci mohou film objednávat či předobjednávat.

Expendables 3: Ochutnávky z Blu-ray

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest