Bond 24: Oficiální oznámení zítra, mnoho víme dnes

Bond 24: Oficiální oznámení zítra, mnoho víme dnes | Fandíme filmu
Ještě než bude zítra oficiálně představena nová bondovka, máme pro vás novinky o padouších, Bond girl, kameře a místech natáčení.

Zítra, v poledne středoevropského času, bude oficiálně odhalen název nové bondovky, stejně jako její obsazení. Hned v pondělí 8. prosince pak začne natáčení filmu. Co nového vám ještě před zítřejším odhalením můžeme prozradit?

Podle britského deníku Daily Mail bude zítra oficiálně potvrzeno, že si ve filmu zahraje Christoph Waltz. Na konferenci má být jeho postava údajně označena jako Franz Oberhauser, syn zesnulého Hanse Oberhausera, instruktora lyžování, který je pro Bonda určitou otcovskou figurou. Ve skutečnosti však prý půjde o zástěrku a Waltz si zahraje ikonického padoucha Blofelda. Plešatý zločinecký génius s bílou kočkou je často terčem parodií, ale rozhodně patří do zlatého fondu bondovských rekvizit. Naposledy se v oficiální sérii objevil v roce 1981 ve filmu Jen pro tvé oči, následně jej studio MGM nesmělo kvůli právním sporům používat. To se změnilo zhruba před rokem, kdy studio opět získalo práva na Blofelda, organizaci SPECTRE a další nápady scenáristy Kevina McLoryho.

Christoph Waltz ve filmu The Zero Zheorem

Tím ale výčet padouchů zřejmě nekončí. Už dříve jsme se doslechli, že Dave Bautista má hrát padouchova poskoka a nově se objevila zpráva, že zápornou roli má mít ve filmu také Andrew Scott, známý především jako Moriarty ze seriálu Sherlock. Jednou z nových Bond girls by dále mohla být Monica Bellucci. Dříve jsme slýchali, že mají filmaři zájem o Penélope Cruz, která je sice o deset let mladší, avšak lze si velice snadno představit, že by kterákoliv ze dvou hereček mohla být obsazena do role zralé, nebezpečné femme fatale.

Monica Bellucci ve filmu Druhý dech

Když už byla výše řeč o instruktorovi lyžování, na sněhu ještě chvíli zůstaneme. Jak už asi víte ze starších novinek, část filmu se bude natáčet ve vysokohorské oblasti rakouského Söldenu, kde si prý filmaři mimo jiné také pronajmou sjezdovku, takže se s velkou pravděpodobností můžeme těšit na první Craigovu lyžovačku. O natáčení v Římě jsme se zase pro změnu dozvěděli, že se ve starobylých ulicích bude natáčet automobilová honička, při které minimálně jeden z jejích účastníků nasedne do maličkého Fiátku! Hoyte van Hoytema to pak všechno zaznamená na analogové kamery, což kameraman filmů jako Interstellar nebo Ona osobně potvrdil.

Zdroje: Mirror, Deadline, MI6-HQ, HitFix, Daily Mail

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest