Stallone: Vyměknutí Expendables byla velká chyba

Stallone: Vyměknutí Expendables byla velká chyba | Fandíme filmu
Sly připouští, že rating PG-13 byl omyl. Čtyřka bude tvrdší, bude se umírat. Do týmu je lákán další boxer.

Skalní fanoušci série Expendables 3 za přístupnost PG-13 (mládeži přístupný) odsoudili a už hlavní hvězda a producent Sylvester Stallone připouští, že ústupky mladším divákům byly chybou. Sly v rozhovoru uvedl, že se produkční tým přepočítal, když chtěl film otevřít co nejširšímu diváckému spektru. Fanoušci od Postradatelných očekávají násilí a to v Expendables 3 prostě chybělo. Nic takového už by se podle Stallonea nemělo opakovat. 

Ve čtvrtém díle by chtěl Stallone dostat Expendables do takového prostředí, aby si připadali jak ryba na suchu, narostlo drama a napětí. Někdo z týmu by dokonce mohl umřít. To ale neznamená, že se obsazení nebude dál rozšiřovat. V minulosti se šuškalo o řadě jmen, jako jsou The Rock, Pierce Brosnan či Steven Seagal, aktuálně je údajným kandidátem filipínský boxer Manny Pacquiao. Stallone se Schwarzeneggerem si společně zašli na jeho zápas a v šatně mu údajně roli ve čtvrtém filmu nabídnuli. Je samozřejmě otázkou, jak moc se překrývají skupiny fanoušků boxu a akčních filmů, mám však obavy, že kromě pár zasvěcených sportovních fandů podobný casting mnoho diváků nenadchne.

Nicméně zatím není vůbec jisté, zda by se Pacguiao příštího natáčení skutečně zúčastnil a vlastně pořád ani nevíme, zda se Expendables 4 vůbec dočkáme.

Zdroje: Crave Online, Youth Health Mag

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest