Deadpool bude součástí x-menovského světa

Deadpool bude součástí x-menovského světa | Fandíme filmu
Obvykle je to blázen, který ví o tom, že je komiksovou postavou, nicméně i tak na plátně bude součástí rozsáhlého, navzájem provázaného univerza.

Když ještě na internetu koloval předchozí scénář Deadpoola, vypadalo to, že půjde o samostatný film, ve kterém si maskovaný antihrdina bude dělat legraci z toho, jak jej v X-Men Origins: Wolverine zmršili. A je pravda, že zakomponovat do relativně vážného světa X-Menů postavu, která ví o tom, že je ve filmu a pravidelně mluví k divákům, by mohl být docela oříšek. Nicméně sám scenárista a producent Simon Kinberg potvrzuje, že Deadpool s ostatními filmy provázaný bude. Je tedy otázkou, zda boření čtvrté zdi nový scénář úplně vypouští anebo se jej pokusí pojmout z nějakého jiného úhlu pohledu. V komiksech je Deadpool vykreslován jako blázen, který slyší hlasy, popřípadě jako rozpolcená osobnost, takže by asi šlo, aby si jedna z osobností „myslela“, že všechno co se kolem ní děje, je jen film.

Kinberg dále v rozhovorech doplňuje, že ačkoliv každý chystaný x-menovský film bude fungovat sám o sobě, je připravený průběžný, dlouhodobý plán, do kterého musí jednotlivé snímky zapadat a něčím přispívat. Platí to jak pro přímá pokračování Budoucí minulosti, tak pro samostatné filmy, které se mohou odehrávat v úplně jiných časových obdobích. Tentokrát si snad prý scenáristé dávají pozor na to, aby všechno do sebe zapadalo a časové souvztažnosti byly pro diváky srozumitelné. Dohromady nás čeká „masivní příběh, který se bude odehrávat napříč několika filmy“ a Kinberg nijak nepopírá, že se Fox inspiruje modelem Marvelu a komiksových sešitů.

Deadpool do českých kin vstoupí 11.2. 2016, X-Men: Apocalypse 19.5. 2016 a třetí samostatný Wolverine má světovou premiéru 3.3. 2017. O dalších x-menovských filmech prozatím podrobnosti nemáme, avšak 13.7. 2018 Fox uvede zatím neodhalený mutantský snímek, chystá se samostatný film o Gambitovi a šuškalo se o X-Force nebo samostatném filmu s Mystique.

Zdroje: Cinemablend, Comicbook

Deadpool

12.02.2016 | USA, Kanada
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Romantický
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest