Novinky na DVD a Blu-ray od 15.10. 2014

Novinky na DVD a Blu-ray od 15.10. 2014 | Fandíme filmu
Maleficent, alias Zloba - Královna černé magie, Všechny cesty vedou do hrobu nebo Doupě, poslední film, který dokončil loni zesnulý Paul Walker.

Nálož nových DVDček a Blu-rayů byla tenhle týden snad ještě větší než ten minulý, a tak jsme náš informační souhrn rozdělili na dva články. Nejprve si představíme aktuální novinky, které se většinou ještě před nedávnem promítaly v kinech a teď se dostaly i do našich domácích přehrávačů. V následujícím článku potom čekejte starší katalogové kusy, které se taktéž konečně dostávají na Blu-ray/DVD nebo alespoň vycházejí v nějaké reedici.

Zloba - Královna černé magie

Největším hitem aktuálního výběru je jednoznačně Maleficent, která je aktuálně v kinech druhým nejnavštěvovanějším filmem letošního roku. Angelina Jolie po delší době stanula před kamerou a zahrála si zlou čarodějnici z Šípkové Růženky. Jak už to tak v aktuálních pohádkách bývá, dozvídáme se, že to tenkrát bylo všechno maličko jinak, a že čarodějnice až tak zlá nebyla, jen jí někdo skutečně zlý zahnal do kouta a poštval proti světu.

Technické provedení

Maleficent u nás vychází ve variantách Blu-ray 3D+2D, Blu-ray 2D a DVD.

Na Blu-ray je zvuk k dispozici v původním znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a v českém dabingu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou k dispozici české a anglické.

DVD má původní znění v mixu Dolby Digital 5.1 a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky české a anglické, bonusy na DVD nejsou.

Bonusy na Blu-ray

  • Růženka roste do krásy
  • Od pohádky k celovečernímu filmu
  • Jak se dělá velkolepá bitva
  • Dámské krejčovství
  • Stvoření Zloby
  • Vystřižené scény

Další podrobnosti o filmu

Zloba - Královna černé magie Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Zloba - Královna černé magie 3D+2D Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Zloba - Královna černé magie - soundtrack lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Všechny cesty vedou do hrobu

Seth MacFarlane se proslavil jako autor Family Guye a jeho nejrůznějších spin-offů, na filmová plátna pronikl díky sprosté komedii Méďa. V A Million Ways to Die in the West se tentokrát neschovával za žádnou postavičkou a hrdinovi propůjčil výjimečně i vlastní tvář. Tím hrdinou je nepříliš schopný pasák ovcí na divokém západě, který se dostane do křížku s proslulým desperátem (Liam Neeson), když tráví až příliš času s jeho milou (Charlize Theron). Film je v podstatě nekonečným proudem MacFarlaneova zesměšňování klasických atributů divokého západu, takže pokud máte Sethův humor rádi a westernové prostředí se vám zamlouvá, víte naprosto přesně do čeho jdete. Smysluplný děj nečekejte, zato je tu spousta cameí a neslušných momentů.

Technické provedení

Film vychází na DVD, na Blu-ray, na Blu-ray v limitované edici s plyšovou ovečkou, na DVD v kolekci s Méďou a na Blu-ray v kolekci s Méďou.

Na Blu-ray je zvuk k dispozici v původním znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a v českém dabingu v mixu DTS 5.1. Titulky jsou tu české a anglické.

Na DVD je zvuk k dispozici v původním znění v mixu Dolby Digital 5.1 a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky taktéž české a anglické. DVD je bez bonusů.

Bonusy na Blu-ray

  • Alternativní úvod
  • Alternativní závěr
  • Vynechané / Prodloužené / Alternativní scény
  • Nepovedené záběry
  • Tenkrát na jiném Západě
  • Hrst hlíny... ve tvé puse
  • Hodný, zlý a trvale klesající počet obyvatel
  • Komentář k filmu

Další podrobnosti o filmu

Všechny cesty vedou do hrobu Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Všechny cesty vedou do hrobu DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Kolekce: Méďa a Všechny cesty vedou do hrobu Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Kolekce: Méďa a Všechny cesty vedou do hrobu DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Všechny cesty vedou do hrobu - knižní adaptace lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Doupě

Brick Mansions jsou remakem akční jednohubky Okrsek 13, kterou proslavily především parkourové scény v podání parkourového guru Davida Bellea. Ten stejnou roli hraje i v remaku a je třeba říct, že nový film v řadě momentů ten starší kopíruje téměř doslovně. Obecně je ale akce poměrně slušná a snímek je doslova povinností pro fanoušky loni zesnulého Paula Walkera, pro kterého bylo Doupě jeho posledním dokončeným filmem. Děj se odehrává v detroitském ghettu, ve kterém je kriminalita tak vysoká, že se jej město rozhodne obehnat vysokou zdí. Místní mafián (RZA) se ale dostane k jaderné hlavici a je na agentovi v podání Paula Walkera, aby se do ghetta nějak dostal a hlavici zneškodnil. Pomoci mu v tom má jeden z místních, kterého hraje David Belle.

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, zvuk je k dispozici v původním znění v mixu Dolby Digital 5.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou k dispozici české, disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu

Doupě DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Původní Okrsek 13 a jeho pokračování na DVD

 

Grace, kněžna monacká

Životopisný příběh herečky Grace Kelly, který se odehrává v době, kdy už dávno opustila Hollywood a po boku svého manžela, monackého knížete Rainera III., zažívá krizi. A to jak manželskou, tak osobní, kdy si není jistá tím, co by měla po skončení herecké kariéry vlastně dělat. Hlavních rolí se chopili Nicole Kidman a Tim Roth, film zrežíroval Olivier Dahan, který má za sebou už úspěšný životopis Edith Piaf.

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, zvuk je k dispozici v původním znění v mixu Dolby Digital 5.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou k dispozici české a české pro neslyšící, disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu | Recenze

Grace, kněžna monacká DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Grace - Kněžna monacká - knižní předloha lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Khumba

Animované filmy obvykle očekáváme z Hollywoodu, tenhle dorazil z Jihoafrické republiky. Přesto se to nijak nepodepsalo na obsazení, když se o dabing postarali například Steve Buscemi, Laurence Fishburne nebo Liam Neeson. Na rozdíl od kina, kde běžel film pouze v českém dabingu, si je konečně můžeme také poslechnout. Hlavním hrdinou příběhu je pouze napůl pruhovaný zebří mládenec, kterého jeho pověrčiví druhové označí jako viníka období sucha. Khumba se vypraví pro vodu a druhou půlku pruhů k bájnému prameni, který však hlídá tyranský leopard Phang.

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, zvuk je k dispozici v původním znění v mixu Dolby Digital 5.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou k dispozici české, disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu 

Khumba DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>
Khumba - Importovaný Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Pohled na lásku

Face of Love je jeden z vůbec posledních filmů zesnulého Robina Williamse. Anette Bening si ve snímku zahrála vdovu Nikki, která začne chodit s mužem, jenž vypadá úplně stejně, jako její zesnulý manžel (Ed Harris). Má však ráda jeho nebo jen tvář svého milovaného chotě? A co se stane, až nový přítel zjistí, proč si s ním Nikki něco začala? Williams si ve filmu zahrál vedlejší roli hrdinčina souseda, kamaráda a taktéž vdovce. Zahraniční kritici popisují film jako naivistickou romanci, která jednomu celkem vyhovuje, druhému vadí. Tak koukněte na trailer a uvidíte, jestli je podobná romance něco pro vás.

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, zvuk je k dispozici v původním znění v mixu Dolby Digital 5.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou k dispozici české, disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu

Pohled na lásku DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Stejná srdce

The Normal Heart je drama z produkce HBO, které vyhrálo dvě Emmy, a tak se dostává na DVD i k divákům, kteří si prémiovou stanici nepředplácí. Drama se odehrává na počátku 80. let minulého století v New Yorku, kdy především mezi homosexuály propuká epidemie AIDS. Oficiální místa nezvládají nebo dokonce odmítají šířit pomoc a osvětu, o kterou se naopak pokouší aktivista Ned Weeks, hrdina příběhu. Neda ztvárnil Mark Ruffalo, dále hrají Taylor Kitsch, Julia Roberts, Jim Parsons nebo Alfred Molina. Film je adaptací divadelní hry, která se inspirovala skutečnými událostmi.

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, zvuk je k dispozici v původním znění v mixu Dolby Digital 5.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 2.0. Titulky jsou k dispozici české a anglické.

Bonusy

  • Jak začít válku: Exkluzivní pohled na skutečný příběh
  • Komentáře Larryho Kramera, Marka Ruffala

Stejná srdce DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Stejná srdce: Trailer

Nákupem přes naše sponzorované odkazy neplatíte ani o korunu navíc, najdete si vždy nejlepší cenu na trhu a podporujete chod FandimeFilmu.cz.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest