In the Heart of the Sea: Thora potopí Moby Dick

In the Heart of the Sea: Thora potopí Moby Dick | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Vzrušující trailer na nový film Rona Howarda je tady. Chris Hemsworth a zbytek námořní posádky se dostanou do křížku s bílou velrybou.

Loni nás Ron Howard zavedl na závodnickou dráhu v Rivalech a příští rok se s oscarovým režisérem podíváme na moře, v dobrodružném snímku, jenž se taktéž inspiruje skutečnou událostí. Řeč je o In the Heart of the Sea a blíže se o něm můžete dozvědět tady.

Ve zkratce se jedná o příběh z 19. století, kdy byla rybářská loď Essex napadena bílou velrybou. Ti, kdo se zachránili, museli následně čelit na širém oceánu v člunech devadesát dní hodně tvrdým podmínkám. V hlavních rolích uvidíme Chrise Hemswortha, Cilliana Murphyho, Bena Whishawa či Brendana Gleesona. Do českých a slovenských kinosálů dobrodružství připluje 12. 3. 2015. Američtí diváci se dočkají o den později.

První trailer je venku a vypadá vskutku skvěle. O silný, napínavý a dramatický příběh, který si nás podmaní a strhne, je zjevně postaráno. A s Howardem u kormidla a známým hereckým obsazením v zádech, si na celém filmu jistě pošmákneme. 

In the Heart of the Sea: Trailer

Galerie: 2

In the Heart of the Sea: Thora potopí Moby Dick | Fandíme filmu In the Heart of the Sea: Thora potopí Moby Dick | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest