Tygr a drak 2 pouze v kinech IMAX a na internetu

Tygr a drak 2 pouze v kinech IMAX a na internetu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pokračování Tygra a draka má datum premiéry, odhalilo první fotky. Film bude možné sledovat ze sedačky IMAXu anebo ve stejný den na Netflixu.

Už za rok, přesněji 28. 8. 2015, bude mít premiéru Tygr a drak: Zelená legenda, pokračování čínského filmu z roku 2000. Nepůjde však o zcela běžnou premiéru. Film si diváci budou moct vychutnat v sálech IMAX anebo hezky v pohodlí svého domova. Snímek bude totiž možné sledovat přímo online díky Netflixu, který stojí za streamováním seriálů a filmů. Ve spolupráci se společností Weinstein, která Tygra a draka 2 pro Netflix vyrábí, připravuje populární online videopůjčovna svůj vůbec první velkofilm a zřejmě také první velkofilm, který bude v den své premiéry legálně k vidění na internetu. A to je jen začátek. Ředitel Netflixu Ted Sarandos se chtěl do přípravy vysokonákladových celovečerních filmů pustit už delší dobu a teď jich plánuje vyprodukovat 10-14 do roka, tedy téměř tolik, co některá tradiční hollywoodská studia. První vlaštovkou je smlouva s Adamem Sandlerem, který pro Netflix chystá hned čtyři komedie.

Připomínáme, že ve druhém díle Tygra a Draka se vrací bojovnice Shu Lien s tváří Michelle Yeoh a role jejího partnera připadla Donniemu Yenovi. Film zrežíroval Yuen Woo-ping podle scénáře Johna Fusca (Zakázané království), který čerpal z pátého románu knižní pentalogie, který nese název Železný rytíř, stříbrná váza. Galerie obsahuje dva první obrázky. 

PS: Už by to chtělo, aby se Netflix konečně rozběhnul i u nás!

Zdroje: THR I, THR II

Galerie: 2

Tygr a drak 2 pouze v kinech IMAX a na internetu | Fandíme filmu Tygr a drak 2 pouze v kinech IMAX a na internetu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest