G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu

G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Horko, svaly, kulomety. Říkejte mu Johnson. Dwayne The Rock Johnson. Fotky, videa, informace.

Podle serveru soompi.com je G.I. Joe 2 ze sedmdesáti procent dotočený (definitivní konec přijde v listopadu) a tak není divu, že se k nám dostávají další fotky z natáčení. Velkou část z nich má na svědomí sám Dwayne „The Rock“ Johnson, který rád komunikuje se svými fanoušky. Na většině z fotek můžete Rocka vidět zkrátka v kostýmu Roadblocka / v drsňácké póze. Muž, se kterým si dává páku, je komik Deray Davis, který ve filmu dostal roli. Kromě obrázků se na internetu objevila ještě dvě videa (první, druhé) podobného rázu. Obrázky doplňuje také oficiální logo filmu.

Kromě fotek pro vás máme také několik novinek: Zatím bylo jasné, že se ze záporáků vrátí Storm Shadow (Byung-hun Lee), a že mu bude pomáhat Firefly (Ray Stevenson). Nedávno ovšem vyšlo najevo, že do hry by měl opět vstoupit také Zartan (Arnold Vosloo), který v přestrojení za presidenta USA začne kontrolovat svět, šíří válku a tým G.I. Joe bude udržovat ze hry. Spekuluje se ale také o tom, že by se mohl vrátit i přímo Cobra Commander, i když je téměř stoprocentně jisté, že by ho nehrál Joseph Gordon-Levitt (ten momentálně touží spolupracovat raději s Tarantinem).

Dále víme, že důležitým bodem filmu bude propracovaný útěk z vězení, že nejspíš uvidíme hodně parkouru, že Snake Eyes (Ray Park) bude jako mazlíčka chovat vlka, a že se Firefly a Roadblock dvakrát porvou. Trailer je nejspíš ještě daleko, ale snad vám i tenhle přísun menších novinek udělal radost. Už jen kvůli evidentnímu nadšení všech zúčastněných doufám, že G.I. Joe: Retaliation bude lepší, než jednička.

Zdroje: The Rockův twitter, wikipedia, hisstank.com

Galerie: 6

G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu G.I. Joe 2: The Rock nás zásobí fotkami z placu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu