The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone?

The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu nejnovější videa, obrázky a informace.

Kolem The Avengers to pořád ještě žije díky vypuštění teaser traileru, ale po newyorském Comic-Conu se vyrojila také celá řada dalších novinek. Vezměme to třeba od toho iPhonu. Kameraman Seamus McGarveyse v rozhovoru pro The Irish Film & Television Network zmínil o tom, že část filmu natočil na iPhone a zpráva se okamžitě začala, jako zajímavá pikantnost, šířit napříč internetem. Jenže teď vyšlo najevo, že to není tak úplně pravda. McGarveyse pro The Hollywood Reporter uvedl, že na The Irish Film & Television Network jeho tvrzení značně zkreslili (také už příslušnou pasáž v jejich článku nenajdete). Ve skutečnosti řekl, že v dnešní době řada profesionálních štábů používá k natáčení iPhony nebo digitální fotoaparáty (na fotoaparát byla natočená například celá jedna episoda Doktora House), a že konkrétně on použil k natočení některých záběrů v The Avengers fotoaparát Canon 5d Mk2. Pokud byl ale článek TIFAT alespoň částečně pravdivý, tak bychom několik takovýchto digitálních obrázků měli nalézt už v teaser traileru. Mezi fanoušky se spekuluje o tom, že by to mohly být záběry Thora z podhledu, úvodní přejezd přes město anebo část destrukce v ulicích (pro navození „realistického“ dojmu).

Potom pro vás máme několik dalších střípků k teaser traileru. Za prvé, v důkladné pitvě teaseru jsme opomněli zmínit záběr na německé policejní auto, který jasně dokazuje, že útok na zemi bude globálních rozměrů! Za druhé, server Bleeding Cool si všimnul zajímavé drobnosti: Vypadá to, že jeden ze záběrů v traileru vzali střihači přímo z Iron Mana. Podívejte. Nejspíš potřebovali honem nějaký obrázek Iron Mana pro ilustraci. A za třetí, už víme, kde je na začátku upoutávky doktor Banner. Je v Indii, kde ho hledá S.H.I.E.L.D, aby jim pomohl s kosmickou kostkou. Vyšlo to najevo na newyorském Comic-Conu, kde návštěvníkům pouštěli indickou scénu celou. Pokud si chcete zkazit překvapení, Superherohype má detailní popis.

Pak pro vás máme v galerii několik nových obrázků. Na prvním z nich si konečně můžeme Cobie Smulders pořádně prohlédnout jako agentku S.H.I.E.L.D.u, Mariu Hill. Druhá fotka ukazuje, jak bude vypadat Captainova uniforma na konci The Avengers. Kromě špíny a trhlin si všimněte především fialové krve na Capově štítě! Tři malované obrázky jsou obálky ke komiksům, které spolu s filmem vyjdou. Poslední fotka je trochu záhadná. Vidíme na ni hračku, která pochází z kolekce oficiálních figurek k filmu The Avengers. Ale co je to za postavu? Dlouhou dobu se totiž tvrdí, že War Machine ve filmu nebude. Že by změna? Nebo je to nějaký bezejmenný agent S.H.I.E.L.D.u ve Starkově brnění? Nebo se jedná o nějaký Iron Manův upgrade? Necháme se překvapit. Na závěr pro vás máme ještě dvě videa: Jedním z nich je teaser trailer na Avengers z konce Captaina Ameriky, který se konečně oficiálně a v HD dostal na internet. Druhé video se jmenuje The Assembly Beggins, pochází z DVD Captaina Ameriky a krom sestřihu momentů známých z předchozích filmů v něm můžete vidět několik sekund z natáčení The Avengers.

 

The Avengers: Teaser z konce Captaina Ameriky

 

The Avengers: The Assembly Beggins

 

Galerie: 6

The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu The Avengers: Je kus filmu natočený na iPhone? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest