24: Už se zase mluví o celovečerním filmu

24: Už se zase mluví o celovečerním filmu | Fandíme filmu
Jack Bauer by si život bez stíhání teroristů snad ani neuměl představit. Dočká se konečně mise v kinech?

Na televizních obrazovkách sotva doběhla nová řada akčního seriálu 24 a už se zase mluví o celovečerním filmu. Ten se v minulosti připravoval, byl zase rušen nebo se o něm alespoň spekulovalo a představitel hlavní role Kiefer Sutherland také v žádném rozhovoru neopomene zmínit, že by se celovečerní variantě vůbec nebránil. Teď o film pro kina údajně usiluje Imagine Entertainment, produkční společnost režiséra Rona Howarda, která připravuje pro Fox televizní seriál.

Akční snímky se speciálními agenty obvykle u diváků úspěch mají, takže s pomocí správně střižených trailerů by asi nebyl problém k potenciálnímu filmu přitáhnout i ty, kteří neznají seriál. Pro fanoušky by pak stačilo přidat nějaké to pomrknutí. Otázkou je snad jen to, jestli by se i celovečerní film nadále držel hlavního poznávacího znamení seriálu, který se celý zdánlivě odehrává v reálném čase, minutu po minutě (od toho 24 - dvacet čtyři epizod za jednu seriálovou sezonu, dvacet čtyři fiktivních hodin). Televizní film 24: Redemption, který byl vysílán mezi šestou a sedmou sezonou, se v reálném čase odehrával, u dříve chystaného celovečerního filmu se naopak mělo od vyprávění vteřinu po vteřině upustit.

I kdyby se přípravy filmu tentokrát skutečně rozeběhly, není vůbec jisté, kdy by se tak stalo. Je totiž docela dobře možné, že po úspěchu deváté řady (oficiálně tedy „limitované minisérie“) bude Fox stát o další seriálové díly. Co vy na to? Jste fanoušky Jacka Bauera? Chtěli byste jej vidět na filmovém plátně? Nebo by měl raději zůstat v televizi.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest