Expendables 4: Stallone vyřeší zásadní problém

Expendables 4: Stallone vyřeší zásadní problém | Fandíme filmu
Stallone slibuje, že příští díl série se vypořádá s jedním z nejvýraznějších problémů, které dosavadní díly měly. Slyova máma AKTUALIZUJE.

AKTUALIZACE: Je tady zvláštní doplnění, které údajně přišlo z pusy Sylvesterovy mámy. Bulvárnímu deníku The Sun jde sice věřit přinejlepším napůl, ale pro zajímavost doplňujeme, co britský plátek uvedl. Stalloneova máma údajně reportérům prozradila, že po Rambovi V bude Sly točit svůj vlastní životopisný film. To je naprosto nová informace, která zazněla vůbec poprvé. Potom už by na řadu měli přijít Expendables 4, kteří se podle mámy mají točit v Budapešti. Takže žádná Asie, ale Maďarsko? Nebo je pro Američany střední Evropa už dávno Asie? Starší zprávy hovořily o tom, že mezi Rambem V a Expendables 4 by měl Stallone točit gangsterku Scarpa (a pořád je ve vzduchu také cameo v Expendabelles), jenže víte co se říká. Maminka má vždycky pravdu. A ta Sylvesterova navíc samozřejmě neváhá vystřelit, takže raději nebudeme odporovat ;-). 

Původní článek: Výsledky Expendables 3 jsou slaboučké, přesto Sylvester Stallone o dalším díle mluví jako o hotové věci. Možná se při propagačním turné pouze snaží zachovat tvář a živit naději, ale třeba také jako producent jednoduše ví víc než my. Doufá snad Sly napočtvrté v silné zahraniční předprodeje? (U středně velkých produkcí jsou při skládání rozpočtu obvykle klíčové předprodeje promítacích práv na mezinárodních trzích. Tržby z daných teritorií zpětně slouží čistě pro ilustraci úspěšnosti filmu, produkce už z nich nevidí ani pětník, peníze dostala předem na ruku.). Plánuje snižovat rozpočet? Nebo je přesvědčený o tom, že za všechny finanční propady trojky může pouze únik filmu na internet a nic jiného?

Stallone každopádně uvedl, že doufá, že natáčení v Asii začne co nejdříve, a že tentokrát se snad už konečně podaří najmout Jackieho Chana. Jackie nedávno otevřeně přiznal, že jednoduše nechce pětiminutový štěk, ale pořádnou roli. A Stallone na aktuální tiskové konferenci tvrdí, že v příštím filmu sníží množství herců a každému dá větší prostor. Což samozřejmě zní báječně a je to něco, po čem kritici série volají už minimálně od druhého dílu, od kterého Expendables jmény přetékají, ale každý herec dostává jen minimum času na plátně. Výměna Bulharska za nějakou asijskou lokalitu by také nebyla k zahození. Tak v čem je háček?

Sylvester se na tiskovkách posluchačům vždycky rád zavděčí a zrovna tahle tiskovka se konala v Číně. Není tedy divu, že byly přislíbeny asijské lokace, Jackie Chan a ještě se tvrdilo, že trojku málem točil John Woo. Ve Francii zase Sly básnil o Lucovi Bessonovi a chtěl obsazovat Jeana Rena a Christophera Lamberta. Čili pokud by sliby vyšly a čtyřka se opravdu točila s menším počtem herců v Asii a s Jackiem Chanem v jedné ze stěžejních rolí, byla by to nádhera. A kdo ví, třeba tu nádheru nějaká čínská produkční společnost jednou zaplatí. Ale zatím to berte spíš jako vzdálený sen než jako zprávu o chystané budoucnosti. V nejbližší době Slye čeká natáčení Ramba 5, pak se uvidí.

Zdroje: Contact Music, CCTV

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest