Pýcha, předsudek a zombie: Konečně se začne točit

Pýcha, předsudek a zombie: Konečně se začne točit | Fandíme filmu
Zombie řádění v kulisách klasického románu Jane Austen je definitivně na cestě.

Bezpochyby prokletý projekt Pride and Prejudice and Zombies vstává znovu z hrobu, tentokrát snad už definitivně. O filmu a problémech, které přípravu provázely, jsme vás už informovali. Zlomit kletbu mělo obsazení Lily Collins. Tato volba byla po Emě Stone či Natalií Portman poněkud méně ambiciózní, nakonec ale ani to natáčení filmu nepomohlo.

Konečně se ale vše v dobré obrací. Pýcha, předsudek a zombie se začínají natáčet v září. Obsazení ve variaci na romantické drama z počátku 19. století není tak výrazné, jak bylo původně v plánu. Vypadá to ale, že právě tato změna uvedla věci do pohybu. Koneckonců módní vlna zombie ještě neopadla, tak proč toho nevyužít.

V adaptaci románu Setha Grahame-Smithe (Abraham Lincoln: Lovec upírů) se tedy nakonec představí mladičká anglická herečka Lily James, kterou jsme mohli vidět například v Hněvu titánů či seriálu Panství Downtown. Dále jsou tu Bella Heathcote (Temné stíny, Vyměřený čas), Sam Riley, který sloužil Angelině Jolie ve filmu Zloba – Královna černé magie, a Jack Huston (Špinavý trik). Huston si zahraje charismatického plukovníka Wickhama, který nalezne zalíbení v Liz. Režisérem je Burr Steers (Život a smrt Charlieho St. Clouda, Znovu 17), který je projektu upsán již od dob obsazené Lily Collins.

Přestože mix klasického románu se zombie invazí zní naprosto šíleně, není třeba jej hned zatracovat – pod prvotní verzí scénáře je totiž podepsaný David O. Russell a Natalie Portman bude film produkovat. Dá se očekávat, že takhle zkušení hollywoodští harcovníci by své jméno nepropůjčili něčemu, v co nemají důvěru. Doufejme tedy, že už se Pýše, předsudku a zombie nepřiplete do cesty žádná překážka a film se podaří zdárně natočit. Co říkáte na znovuzrození tohoto snímku? Těšíte se na něj, nebo patříte k těm, kteří by jej zanechali v propadlišti nerealizovaných projektů?

Zdroje: Deadline I, Deadline II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest