Muži v ringu: Dominic Purcell boxuje

Muži v ringu: Dominic Purcell boxuje | Fandíme filmu
Starší bráška z Prison Breaku se postaví podstatně mladšímu řízkovi. Chystá se k nám na DVD, tak se podívejte na trailer.

Přibližně za tři týdny vyjde u nás na DVD nové sportovní drama z kanadské produkce, nesoucí název A Fighting Man (u nás přeloženo jako Muži v ringu). O režii i scénář se postaral nepříliš známý Damian Lee (Útěk na svobodu, Král smutku). O čem film bude?

Hlavním hrdinou příběhu je boxerský veterán Sailor O´Connor, kterého ztvární Dominic Purcell (Útěk z vězení). Nikdy nebyl knockoutován, ale když mu zkříží cestu životní tragédie, odloží rukavice na hřebík. Po delší době se rozhodne pro návrat do ringu, v zápase proti o poznání mladšímu a rychlejšímu soupeři, kterého zahraje Izaak Smith (Percy Jackson – Zloděj blesku). Sailor ví, že pokud chce v tomto zápase zvítězit, musí nejdříve porazit vlastní psychiku. Film by měl být odvyprávěn tak, že v každém kole boxerského zápasu se dozvíme něco z minulosti hlavních postav.

V dalších rolích se představí například James Caan (Kmotr, Misery), Famke Janssen (X-men, 96 hodin), Kim Coates (Černý jestřáb sestřelen, Zákon gangu), Michael Ironside (Mechanik, Total Recall) nebo oscarový Louis Gossetto Jr. (Důstojník a džentlmen, Můj nepřítel). Trailer naznačuje, že se film bude ubírat spíše dramatickou cestou, než tou sportovní, ale o pořádný zápas v ringu snad také nepřijdeme. Film vychází 27.8..

Muži v ringu: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest