Kill the Messenger: Úřady USA frčí na kokainu

Kill the Messenger: Úřady USA frčí na kokainu | Fandíme filmu
Reportér v podání Jeremyho Rennera odhalí rozsáhlé vládní spiknutí. Pusťte si trailer.

Jeremy Renner se ve své nejnovější roli postaví před největší rozhodnutí kariéry investigativního novináře. Má zveřejnit šokující důkazy o tom, že CIA podporuje šíření kokainu do USA a ozbrojuje povstalce v Nikaragui a vystavit se tak nebezpečí? Nebo si má nechat příběh pro sebe? Gary Webb byl skutečně žijící investigativní novinář, který napsal knižní trilogii Dark Alliance, kde odhalil zmíněnou konspiraci. CIA se ovšem Webbovi krutě pomstila a rozpoutala proti němu tvrdou diskreditační kampaň.

V traileru, který provází našlápnutá muzika, můžeme vidět, s jakým dilematem se hlavní hrdina vyrovnává, a že neochvějně věří, že si Amerika zaslouží vědět o špinavostech, které CIA páchá. Kromě typických amerických soudních síní, panoramat Washingtonu D.C. či novinářských kanceláří, zavítáme mimo jiné také do prostředí středoamerické Nikaraguy.

Nejen díky zajímavému traileru, poutavému příběhu, ale i hereckému obsazení se dá doufat, že nás čeká kvalitní filmový zážitek. Jeremy Renner je bez pochyby vynikající herec, o čemž svědčí i dvě nominace na Oscara. Po jeho boku uvidíme také Michaela Sheena (Masters of Sex), Paz Vegu (Grace, kněžna monacká) či Andyho Garciu (Nedotknutelní), společně s Robertem Patrickem (Terminator 2). Režisérem filmu je Michael Cuesta (Dexter, Homeland). V USA bude mít drama Kill the Messenger premiéru 10.10., tak snad se dočkáme i u nás. 

Kill the Messenger: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest