Dracula Untold: Luke Evans na prvním plakátu

Dracula Untold: Luke Evans na prvním plakátu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Luke Evans nám představí zrod hraběte Draculy. AKTUALIZOVÁNO o nový plakát.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme nový plakát.

Pod názvem Dracula Untold (dříve Dracula: Year Zero) dorazil na internet první filmový plakát se shlížejícím Lukem Evansem, představitelem hlavní role. Poster si můžete prohlédnout dole v galerii a jeho tmavé zbarvení a plášť z netopýrů ve mně tak trochu vyvolává představu, že kdyby tam namísto Evanse z toho okraje skály čučel Batman, bral bych to taky. O filmu jsme vás informovali loni v dubnu, takže stěžejní informace zrekapitulujeme pouze v krátkosti.

Snímek jako svůj celovečerní debut natočil Gary Shore. Příběh nás pravděpodobně zavede do doby, kdy se do Evropy pokouší proniknout Osmanská říše. Nájezd přesily Turků chce zastavit mladý panovník Vlad Tepes (Evans), kterého motivuje také strach o život jeho syna. Proto se rozhodne vydat do transylvánských hor, kde podle pověstí sídlí černá magie. Tam zaprodá svou duši, což povede k tomu, že se z něj stane obávaný upír a s několikanásobně větší silou se postaví svým nepřátelům.

Film by se měl blížit stylu, jaký předvedlo historické Statečné srdce, jen s poněkud temnějším tónem a přídavkem nadpřirozených prvků. Do českých a slovenských kin film vstoupí 2.10. 2014, pod názvem Drákula: Neznámá legenda. (Ilustrační obrázek na titulce je z filmu Havran).

Zdroje obrázků: Universal, IGN, Dracula Untold

Galerie: 3

Dracula Untold: Luke Evans na prvním plakátu | Fandíme filmu Dracula Untold: Luke Evans na prvním plakátu | Fandíme filmu Dracula Untold: Luke Evans na prvním plakátu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu