Transformers 4: Titulní píseň a nové upoutávky

Transformers 4: Titulní píseň a nové upoutávky | Fandíme filmu
Imagine Dragons svolávají do boje všechny Transformery v ústřední písni filmu. K tomu nové záběry v ruském traileru a novém spotu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Na konec playlistu jsme přidali další dva spoty.

Ústřední píseň k Transformers: Zánik se konečně dostala na internet a za sebe musím říct, že se mi Battle Cry (Bojový pokřik nebo také Svolání k bitvě) od Imagine Dragons s každým dalším poslechem líbí víc a víc. Vlastní bojový pokřik v refrénu a melodická sloka ala Coldplay příjemně kontrastují, Linkin Park rozhodně našli důstojné nástupce. Dále v playlistu najdete nový ruský trailer a nový TV spot, ve kterých na vás čeká řada nových záběrů - mimo jiné jsme se dozvěděli, že nedávno odhalených „vlků“ bude ve filmu hned několik.

Transformers 4: Battle Cry a nové upoutávky

V nových Transformers se podíváme do světa obývaného roboty několik let po událostech v Chicagu. Lidstvo Transformery pronásleduje, je přesvědčené, že se objede bez nich. Když ale na zemi zaútočí Lockdown a jeho lodě, budou mít opět Autoboti co dělat, aby Zemi ochránili. Jejich lidským přítelem bude tentokrát Cade Yeager (Mark Wahlberg), vynálezce, který najde vrak zrezivělého Optima Primea. Dále hrají Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, T.J. Miller, Peter Cullen, Titus Welliver a Bingbing Li. Režie se opět chopil Michael Bay, české i slovenská premiéra jsou naplánovány na 26.6. 2014.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest