Batman v Superman nahání Emily Blunt

Batman v Superman nahání Emily Blunt | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bude z Emily po pozitivním přijetí Edge of Tomorrow akční hrdinka? K tomu střípky o Wonder Woman, Batmanovi i Supermanovi.

Emily Blunt zanechala silný dojem v očekávané sci-fi Na hraně zítřka a její blockbusterová kariéra by mohla pokračovat. Podle španělského serveru Elmulticine se o herečku zajímá štáb Batman v Superman: Dawn of Justice. Kvůli jaké roli není známo a stejně tak nevíme, jakou můžeme v neznámý španělský web vkládat důvěru. Co se již známých tváří týče, drobné novinky jsme se doslechli o Wonder Woman, Batmanovi i Supermanovi.

Kostým Wonder Woman (Gal Gadot) by mohl být podle nepotvrzených informací inspirován šestistým číslem Wonder Womanina komiksu. Obálku si můžete prohlédnout dole v galerii. Návrhář kostýmů Michael Wilkinson na svém twitteru nedávno také sdílel fotku náramku, který mu padl do oka a okamžitě se začalo spekulovat o tom, jestli se nejedná o náramek pro Wonder Woman. Prohlédnout si jej můžete opět dole. V komiksech náramky Wonder Woman vypadají úplně jinak, ale může se samozřejmě jednat o filmovou stylizaci. Náramky slouží jako symbol nesvobody, kterou Amazonky (Wonder Woman je jednou z nich) kdysi prožívaly, ale také k odrážení různých střel.

Wilkinson před časem také prozradil, že se mírných změn dočká i Supermanův (Henry Cavill) kostým. Teď na internet unikla fotka skulptury, která nový kostým možná vyobrazuje. Prohlédnout si ji můžete zase v galerii. Původní zdroj fotky záhadně zmizel z internetu, tak třeba je skulptura vážně pravá. Batman nic nového neukázal, ale pokud vás to zajímá, tak Ben Affleck vedle profesionálních trenérů cvičí také s přáteli z rodného Bostonu, včetně třeba bratrance věrného druha Matta Damona. Milé. Nakonec jsme objevili ještě model Batmobilu, na kterém Batmanův vůz vypadá s prominutím jako autíčko na dálkové ovládání. Nebo na vás nákres udělal lepší dojem?

Zdroje: Batman-news, THR, Michael Wilkinson, CBM, Flickering Myth, DC CU

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Batman v Superman nahání Emily Blunt | Fandíme filmu Batman v Superman nahání Emily Blunt | Fandíme filmu Batman v Superman nahání Emily Blunt | Fandíme filmu Batman v Superman nahání Emily Blunt | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest