Blood on the Snow: Nesbo, DiCaprio a nový thriller

Blood on the Snow: Nesbo, DiCaprio a nový thriller | Fandíme filmu
DiCaprio produkuje adaptaci dosud nevydané románového novinky severské literární superstar. Mohl by se chopit i hlavní role.

Zfilmovat knihu, která ještě nevyšla, je počin neobvyklý, možná až pošetilý. To však asi neplatí pro studio Warner Bros., které před časem zakoupilo práva na román Krev na sněhu (Blood on the Snow) a chystá jeho filmovou adaptaci. Autorem knihy je hvězda současné krimi literatury Jo Nesbo, který román publikuje pod pseudonymem Tom Johansen. Kromě Sněhuláka, který se už připravuje, se tedy Nesbeho fanoušci v budoucnu dočkají dalšího filmu.

Před několika měsíci se tvůrci nechali slyšet, že by v hlavní roli rádi viděli Leonarda DiCapria. Jak ale všichni dobře víme, Leo není typ herce, který by měl nouzi o role (mimo jiné je stále možné i jeho angažmá v plánovaném remaku Ostrov doktora Moreau). Nicméně studio potvrdilo, že se DiCaprio do projektu zapojí coby producent.

V řešení je i obsazení režisérského křesla, které prozatím přijal Daniel Espinosa (Nepřítel pod ochranou). Espinosa je ale v současnosti hodně zaneprázdněn projektem Child 44 s Tomem Hardym v hlavní roli a je tedy otázkou, zda studio brzy nesežene náhradu. Ze všeho nejdřív je potřeba najít scenáristu, který připraví skript dle knižní předlohy (která ještě nevyšla), a poté hledat i zbývající obsazení (sám DiCaprio se zařekl, že roli nepřijme, dokud před sebou nebude mít hotový scénář).

Poslední zprávy o projektu se objevily před více jak dvěma měsíci a kde nic, tu nic. Child 44 by mělo mít premiéru někdy koncem roku, do té doby je asi budoucnost Krve na sněhu ve hvězdách.

Krev na sněhu je první díl plánované románové trilogie, který vychází na podzim roku 2014 (druhý díl v roce 2015, třetí v roce 2016). Trilogie vypráví o nájemném vrahovi, který má za úkol zabít ženu svého šéfa. Problém nastane, když se do ní sám zamiluje.

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu