Paradise Lost nabírá další obsazení

Paradise Lost nabírá další obsazení | Fandíme filmu
Proti Luciferovi Bradleymu Cooperovi se postaví Casey Affleck jako archanděl Michael. Dále přinášíme detaily příběhu.

Přípravy Paradise Lost jsou teprve v počátcích, takže podobně jako v minulé novince se budeme věnovat především obsazení. Z dále jmenovaných má v Hollywoodu největěí váhu asi Casey Affleck, který se prosadil díky rolím ve filmech Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem a Gone, Baby, Gone, kde ho režíroval bratr Ben. Jeho posledním partem byl psychopat v rozporuplně přijatém dramatu Vrah ve mně. Casey se posledních pár let snaží držet stranou vyloženě komerčních snímků a s výjimkou Dannyho parťáků se mu to i daří. Paradise Lost tak bude jeho prozatím nejambicióznějším projektem.

Castingové novinky ovšem zdaleka nekončí. Dle dostupných zdrojů si režisér Alex Proyas vyhlédl i představitelku pramáti Evy. Bude jí Camilla Belle, kterou si budete pamatovat snad jedině z Emmerichova 10 000 př.n.l.. Takže pro ni Paradise Lost bude vyloženě první „pořádný“ film kariéry. Dalším do party je Djimon Hounsou, který který je nejznámější asi díky vedlejším rolím v Constantinovi, Gladiátorovi či Krvavém diamantu. Ztvární jednu z vedlejších postav - Anděla smrti. A režisér nezapomíná také na své staré známé - Nějaká role se nejspíš najde i pro Rufuse Sewella, který ztvárnil hlavní roli v Smrtihlavovi.

Proyas by rád překvapil i svým pojetím téhle bitvy mezi nebem a peklem. Citujeme: „Není to pouze o velké bitvě dvou armád. Je to dobrodružství o vzniku dobra a zla. Luciferova vzpoura a následné vykázání z nebes ho dovede až k zápasu s vlastními bratry, ostatními archanděly, o duši lidstva: Adama a Evy… Budeme se snažit co nejvíce držet Miltonova textu, ale především se budeme soustředit na Lucifera a na zrození zla. Je to taková rodinná sága o skupině bratrů, především o ústředních dvou, kteří stojí na opačné straně barikády, a o tom, jak zrada otce a bratrů způsobí Luciferovo propadnutí zlu.“

Ať už se vám ale tenhle koncept líbí, nebo nelíbí, na Paradise Lost si ještě počkáme: Premiéra se chystá až ke konci roku 2013, což je při náročnosti projektu a jeho technickým specificích (půjde o kompletní performance capture) vcelku pochopitelné. Už teď ale Proyasova epická vize vyvolává značná očekávání. Snad nás nezklame.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest