Assassin’s Creed: Fassbender chce svého režiséra

Assassin’s Creed: Fassbender chce svého režiséra | Fandíme filmu
Hvězda filmu a producent Michael Fassbender si vyhlédl režiséra pro filmovou adaptaci populární videohry a studio se pustilo do jednání.

Před časem se proslýchalo, že by studio chtělo pro Assassin’s Creed angažovat Daniela Espinosu, teď však jedná s úplně jiným kandidátem. Michael Fassbender, představitel hlavní role a producent filmu, si při natáčení Macbetha padl do oka se zatím nepříliš známým režisérem Justinem Kurzelem, a tak s ním studio začalo vyjednávat. Macbeth bude mít premiéru příští rok, kdy si budeme moci udělat obrázek o tom, zda byl Kurzel dobrou volbou. I když nic stále ještě není definitivní a do prázdnin, kdy se podle předpokladů začne natáčet, pořád ještě mohou společnosti New Regency a Ubisoft vybrat někoho jiného.

V herní předloze je hrdinou člověk ze současnosti, který putuje do vzpomínek svých předků, zabijáků v nejrůznějších historických obdobích, a skrz nově nabyté informace pomalu rozkrývá hrozbu katastrofy, která ohrožuje naši současnost. Je ale klidně možné, že ve filmové podobě filmaři současný rámec nechají ležet ladem a zaměří se pouze na atraktivní dobrodružství zakuklených zabijáků, kteří měnili dějiny v dobách křížových válek, vrcholné renesance či americké revoluce. Premiéra filmu je stanovena na 7.8. 2015.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest