Transformers 4: Nové upoutávky a fotky

Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Transformers odhalují pár nových záběrů. A kdo skládá soundtrack?

Během nejbližších dnů či týdnů čekáme nový plnohodnotný trailer na Transformers: Zánik. Než se jej dočkáme, máme pro vás alespoň japonský teaser, TV spot a Samsung promo, ve kterých můžete vidět několik nových záběrů. Samsung promo je bohužel pouze v mizerné kvalitě, jedná se o fanoušky natočená videa z prezentace elektronického giganta, který za pomoci Transfomers představoval svoje zahnuté UHD televize. Záběry se dost opakují a jsou mezi nimi i scény z předchozích dílů, nicméně pokud máte robotický absťák, pár nových momentů skutečně v roztřesených videích uvidíte. To samé platí o Chevrolet promu, které se objevilo na Instagramu. Dole v galerii vás pak čekají nejnovější oficiální obrázky a pak opět nějaké fanouškovské, z propagační akce Chevroletu.

Kromě nových multimédií jsme se dozvěděli také něco nového o soundtracku. Před časem se objevily zprávy o tom, že by se na něm mohl podílet Steve Aoki, známý především svou spoluprácí s Linkin Park. Teď Joe Hahn z Linkin Park uvedl, že spolu na Transformers 4 spolupracovat nebudou, což ale ještě úplně nevylučuje možnost, že se jeden z interpretů neobjeví na soundtracku zvlášť. Linkin Park už tak nějak patří k závěrečným titulkům filmu, tak je klidně možné, že Bayovi poskytnou nějakou skladbu ze své aktuálně chystané desky The Hunting Party, která má vyjít v červnu. Soundtrack filmu skládá Steve Jablonsky ve spolupráci s kapelou Imagine Dragons.

Transformers 4: Nové upoutávky

Zdroje: Michael Bay, Geek Nation, TFW 2005, Oficiální Facebook, The Ragin Nation

Galerie: 6

Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu Transformers 4: Nové upoutávky a fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu