The Revenant: Leonardo DiCaprio a westernová pomsta

The Revenant: Leonardo DiCaprio a westernová pomsta | Fandíme filmu
Lovce kožešin ošklivě zřídí medvěd, ale jsou to lidé, kteří mu zanechají největší šrámy na duši.

Fanoušci mexického mága Alejandra Gonzáleze Iñárritua mají hned několik důvodů k radosti. Ještě letos se mohou těšit na hvězdami napěchovanou černou komedii Birdman. Původně se počítalo s letní uvedením na festivalu v Cannes, nicméně stále probíhají post-produkční práce. Nakonec si v kalendáři zaškrtněte 17. říjen, protože právě v tento den je naplánována americká premiéra. Zatím se pohybujeme v rovině spekulací, ale podzimní datum naznačuje, že snímek bude mít hodně vysoké ambice.

Druhou dobrou zprávou jsou informace o novém projektu s názvem The Revenant. Na scénáři pracoval Alejandro společně s Markem Smithem (Motel Smrti) několik let. Nyní se konečně zdá, že je všechno připraveno. Do hlavní role byl obsazen Leonardo DiCaprio. Příběh inspirovaný stejnojmennou knižní předlouhou se odehrává v Severní Americe v první polovině 19. století a vypráví osudy lovce kožešin Hugha Glasse, který se pod vidinou peněz zúčastní výpravy do divoké přírody. Během náročné expedice je vážně poraněn rozzuřeným medvědem. Další dva členové výpravy ho místo pomoci okradou a nechají napospas divočině. Pevně odhodlaný nesmířit se s nepřízní osudu a hnaný touhou po pomstě, podnikne Glass zdlouhavou a nebezpečnou cestu nehostinným horským prostředím zpět do civilizace.

Souboj člověka s přírodou, vítězství lidského ducha a touhy přežít. To jsou témata, na která akademie slyší. Uvidíme, jestli se Leovi konečně podaří protrhnout oscarovou smůlu. Premiéra je předběžně naplánována na podzim příštího roku. Natáčení by mělo započít letos v září.

Zdroje: The Guardian, THR

REVENANT Zmrtvýchvstání

16.12.2015 | USA, Kanada, Hong Kong, Tchaj-wan
Dobrodružný, Drama, Thriller, Western
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu