X-Men: Budoucí minulost - Finální trailer

X-Men: Budoucí minulost - Finální trailer | Fandíme filmu
Do třetice všeho dobrého. Oprava, lepšího. AKTUALIZOVÁNO ještě o tři další featuretty.

AKTUALIZACE 3: Záplava videí nekončí, jsou tu ještě tři další featuretty.

AKTUALIZACE 2: A k trailerům přidáváme ještě featuretty.

AKTUALIZACE: Na internetu se objevil alternativní sestřih traileru s řadou nových záběrů, jejich odlišnou skladbou i pozměněným hudebním doprovodem.

X-Men: Budoucí minulost vpadli na internet s finálním trailerem a my nebudeme chodit kolem horké kaše a rovnou říkáme, že se na něj dívá skvěle. Ale na to už jste přišli určitě i vy. Závěrečná upoutávka si pro nás přichystala momenty, kdy Wolverine musí sjednotit znepřátelené mutanty a společně se musí bít za lepší budoucnost. Nejen pro mutanty, ale pro celé lidstvo. Začátek nebude jednoduchý, někdo to nepřežije a někoho to změní. Upoutávka slevila na osudovosti a dramatičnosti, které předtím díky vhodně zvolenému hudebnímu doprovodu vytvářely velmi temný tón. Trošku jiná hudební vlna však není špatná a ukázka pořád drží očekávání z filmu velmi vysoko. Navíc, konečně se tu také blýskne Quicksilver a Magneto si po vyzvednutí ponorky a přenesení mostu Golden Gate může připsat na seznam další ohromný kolos v podobě baseballového stadionu. „Bude to zábava.“ Přesně, jak říká Wolverine.

X-Men playlistu

 

V X-Men: Days of Future Past cestuje Wolverinovo vědomí do roku 1973, kde musí varovat mladé mutanty před hrozbou, která se na ně řítí. Mladí Profesor X a Magneto budou muset navzdory svým rozporům začít spolupracovat, aby zabránili katastrofické budoucnosti, ve které obrovští roboti Sentinelové křižují zem s jediným cílem – vyhladit všechny mutanty. Díky cestování v čase uvidíme téměř všechny klíčové postavy z předchozích dílů, ale objeví se samozřejmě i některé nové.


X-Men Days of Future Past natočil Bryan Singer, scénář napsali Jane Goldman, Simon Kinberg a Matthew Vaughn. Hrají Jennifer Lawrence (mladá Mystique), Michael Fassbender (mladý Magneto), Evan Peters (Quicksilver), Ellen Page (Kitty Pryde), Hugh Jackman (Wolverine), Nicholas Hoult (Beast), James McAvoy (mladý Profesor X), Anna Paquin (Rogue), Peter Dinklage (Bolivar Trask), Ian McKellen (starší Magneto), Halle Berry (Storm), Patrick Stewart (starší Profesor X), Shawn Ashmore (Iceman), Lucas Till (Havok), Daniel Cudmore (Colossus), Booboo Stewart (Warpath), Omar Sy (Bishop), Fan Bingbing (Blink), Adan Canto (Sunspot), Josh Helman (William Stryker). Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 22. 5. 2014.


Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest