Hercules: Nový spot

Hercules: Nový spot | Fandíme filmu
Her-ku-les!

Spolu s včerejším předáváním cen MTV běžela také celá řada televizních spotů, které teď filmoví fanoušci mohou vesele debužírovat kolem celého světa. Dostalo se i na HerkulaDwaynem Johnsonem, který se opět ohání lukem, mečem nebo kyjem. Pár doposud neviděných vteřin si cestu do spotu našlo, jinak se ale jedná o sestřih již známých záběrů.

Hercules: TV Spot

Všichni znají mýtus o Dvanácti úkolech pro Herkula (Dvanáct Héraklových úkolů). Náš příběh začíná po tom, co byly práce dokončeny, po tom, co se mýtus vytratil... Herkules je pronásledovaný hříchy své minulosti a stává se námezdním žoldákem. Spolu s pěti věrnými druhy cestuje antickým Řeckem, využívá své pověsti k zastrašování nepřátel a poskytuje svůj meč za úplatu. Když ho ale laskavý král Thrákie a jeho dcera požádají, aby je ochránil před krutým a děsivým nepřítelem, musí se Herkules opět stát mytickým hrdinou, kterým jednou byl. Pokud má dobro zvítězit a spravedlnost přetrvat, musí se stát opět Herkulem.

Vedle Johsona se ve filmu objeví John Hurt, Rufus Sewell, Joseph Fiennes nebo Ian McShane. Režíruje Brett Ratner. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 24.7. 2014.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest