Warner brzy ohlásí novou komiksovou sérii

Warner brzy ohlásí novou komiksovou sérii | Fandíme filmu
Bude to Justice League? A co všechno se komiksové týmovce od DC vlastně šušká?

Od té doby, co řízení Warneru převzal Kevin Tsujihara, se přípravy filmových adaptací komiksů od DC podstatně urychlily. Teď Tsujihara prozradil NY Times, že v nejbližší době bude ohlášena série komiksových filmů, přičemž Timesy dodávají, že se očekává, že součástí série bude dle očekávání také Justice League. Není úplně zřejmé, zda tento dodatek NYT zakládají pouze na selském rozumu nebo se jedná o další informaci, kterou prozradil přímo Tsujihara.

Justice League každopádně momentálně působí jako jediný DC film, který se ve Warneru vedle aktuálního Batman vs. Superman skutečně chystá. Tu a tam je naznačeno, že by se ten či onen hrdina mohl dočkat sólového filmu, avšak o Justice League se mluví prakticky konstantně. Už loni v červnu se proslechlo, že scenárista David S. Goyer má smlouvu na tři filmy - na Man of Steel, Man of Steel 2 a Justice League. První zmíněný si odbyl premiéru loni, druhý se začne co nevidět natáčet (Batman vs. Superman), takže proč by nemohla být jako další na řadě právě Justice League. Zvlášť když je Goyer podle všeho řídící osobou celého filmového DC Universe a nemáme žádné zprávy o tom, že se v DC chystaly jakékoliv jiné scénáře nebo byli najatí další scenáristé.

Z loňského Comic-Conu v San Diegu se pro změnu proneslo, že kromě Batman vs. Superman se chystají také Flash a Justice League. Pak bylo celý podzim s BvsS spojováno až podezřele moc superhrdinů. Batman, Superman a Wonder Woman se ve filmu stoprocentně objeví, to je oficiálně potvrzené, ale proč neustále slýcháme o Nightwingovi, Flashovi, Green Lanternovi, Cyborgovi či dokonce Aquamanovi? S odpovědí možná přišli lovci zákulisních tajemství z Latino-Review.com.

Podle redaktorů je protichůdným zpráv o obsazení tolik proto, že se Justice League začne natáčet okamžitě po dokončení Batman vs. Superman, a tak informace o dvou různých filmech splývají v jedno. Batmanovský film údajně skončí cliffhangerem, a tak studio nechce s uvedením dalšího „dílu“ do kin příliš otálet, aby diváci dostali své odpovědi co nejdříve. Dalšími důvody mají být urychlené nakopnutí rozšířeného univerza a snížení nákladů, které by měla kontinuální produkce zajistit. Redaktor serveru Batman-on-film, který v minulosti prokázal, že má na filmaře/studio určité vazby, tvrzení Latino-Review krotil, ale úplně nevyvrátil. Podle něj je pravda taková, že Justice League skutečně bude dalším filmem, který Warner natočí a skutečně už se domlouvají herci do dalších superhrdinských rolí. Nicméně prý není pravda, že by se oba dva filmy točily v jednom bloku, pouze je možné, že když studio bude spokojené s tím, jak vypadá Batman vs. Superman, urychleně schválí natáčení Justice League. Forbes potom ještě spekuluje, že pokud má natáčení Justice League začít v době, kdy bude Zack Snyder stříhat Batman vs. Superman, mohl by Ligu natočit Ben Affleck...

Zdroje: Forbes, Batman-On-Film, Latino-Review, NY Times

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu