The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii

The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Rodí se nám další hvězda filmů pro celou rodinu? Ve vedlejší roli zazáří Sylvester Stallone jako lev - král zvířat.

Policajt ze sámošky, dva roky stará, (pod)průměrná komedie o strážníkovi z nákupního centra s Kevinem Jamesem v hlavní roli (tedy s tím chlápkem, který se asi nejvíc proslavil tím, že mu Will Smith dával v Hitchovi rady, jak sbalit ženu svých snů) svého času vydělala až neuvěřitelných 140 milionů dolarů, tudíž se studio Columbia rozhodlo, že tvář Kevina Jamese prosadí do dalšího podobně koncipovaného filmu. James pouze vyměnil policejní uniformu za ohoz opatrovníka zvířat a přesídlil se ze supermarketu do zoo, do vínku k tomu navíc dostal i kupu mluvícího zvířectva. To by mu mělo pomoci k tomu, aby konečně dohnal svou partnerku k oltáři a začal si aspoň trošku věřit.

Zookeeper se dnes představuje v prvním traileru a nutno dodat, že výsledný dojem není o moc lepší než ten, který člověk získá z premisy filmu. James se ze sebe snaží dělat idiota, pitvoří se, povídá si se zvířaty, nicméně nějak vtipné to zrovna není. James potvrzuje domněnku, že je stále pouze druhořadým komikem, když mu chybí charisma Willa Smithe, buranství Adama Sandlera (mluví mimochodem v Zookeeperovi opici) či timing Bena Stillera... a lev s hlasem Sylvestera Stallona nebo Ken Jeong (Pařba ve Vegas) ve vedlejší roli to zachrání jen těžko. Vedle těchto herců pak ve filmu budeme moci spatřit i Rosario Dawson, mluvení některých zvířat se dále zhostili např. i Cher, Jon Favreau, Judd Apatow nebo Nick Nolte, režii má pak na starost Frank Coraci (Klik – život na dálkové ovládání). Zookeeper jde do českých kin 1. září, větší pozornost se však bude upírat na ta americká – zvládne v nich Kevin James napodobit svůj dva roky starý kasovní úspěch?

 

The Zookeeper: První trailer

 

Galerie: 5

The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii | Fandíme filmu The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii | Fandíme filmu The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii | Fandíme filmu The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii | Fandíme filmu The Zookeeper: Kevin James v traileru na novou komedii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest