ExpendaBelles dostanou posily z Expendables

ExpendaBelles dostanou posily z Expendables | Fandíme filmu
Dámy počítají s "crossoverem" se svými pánskými protějšky. A které drsné děvy se studio snaží zlanařit?

Můžete se smát nebo si klepat na čelo, ale ženská verze Expendables zkrátka bude, i když se původně plánovaný start natáčení v dubnu 2014 nestihne. A počítat bychom neměli ani s názvem ExpendaBelles. Naopak bychom, alespoň podle informací serveru Manly Movies, měli počítat s „crossoverem“ s klasickými Expendables. Nemusíte se ale bát, že by nás čekal nějaký Arnold v sukních. V ExpendaBelles se pravděpodobně pouze objeví nějaké to pánské cameo. Sylvester Stallone film produkuje, takže proč by v úvodu nehodil hrdinky do akce svým postradatelným letadlem, nebo něco na ten způsob. Zmiňovaným „crossoverem“ by mohlo být také třeba jen obsazení Rondy Rousey, zápasnice, která hraje v Expendables 3 a údajně by ji studio chtělo obsadit i do ExpendaBelles.

S vůbec poměrně širokým seznamem možných expedabellek přišel sever KpopStarz, který ale zároveň tvrdí, že žhavou kandidátkou na jednu z rolí je Michelle Rodriguez, a ta již dříve prohlásila, že by do Expendables zatím nechtěla, protože se zatím necítí dost zkušená na to, aby se už za svojí akční kariérou mohla ohlížet a dělat si z ní legraci. Na druhou stranu, třeba se její odmítavý postoj nevztahuje na ExpendaBellles, které podle první synopse působí spíš jako nějaká opravdu hodně odlehčená akční komedie, ala Charlieho Andílci. Každopádně pro pořádek uvádíme všechna jména potenciálních kandidátek, která se na stránkách KpopStatz objevila:

Sigourney Weaver, Katee Sackhoff, Ronda Rousey, Meryl Streep, Halle Berry, Carrie-Anne Moss, Geena Davis,  Jennifer Garner, Kate Beckinsale, Sandra Bullock, Michelle Yeoh, Rhona Mitra, Chloe Moretz, Uma Thurman, Lucy Lawless, Angela Bassett, Cameron Diaz, Lucy Liu, Gina Carano, Pam Grier, Sharon Stone, Brigitte Nielsen a Angelina Jolie.

Co vy na to? Které dámy byste v binkinkách a s kulometem v ruce viděli nejraději? Na titulce je Terry Crews ;-).

Film natočí Robert Luketic, scénář napsaly Kirsten Smith a Karen McCullah. Produkují Sylvester Stallone a Avi Lerner. S premiérou se předběžně počítá na rok 2015. Následuje synopse:

Američtí Navy SEALs jsou při pokusu o průnik do ostrovního doupěte nebezpečného despoty kompletně rozprášeni. Despota ale unesl nejlepší jaderné fyziky světa a začíná být jasné, že žádný muž není pro jejich osvobození ten pravý. S takovou mission impossible si poradí jedině žena. Existuje totiž jen jedna cesta, jak se na ostrov dostat. Nejnebezpečnější agentky světa se přestrojí za luxusní prostitutky a odletí soukromým tryskáčem ukojit diktátorovy nejtajnější choutky. Jakmile ale budou na ostrově, zachrání vědce i celý svět...

Zdroje: KpopStarz, Manly Movies

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu