Jaké upoutávky představí letošní Super Bowl

Jaké upoutávky představí letošní Super Bowl | Fandíme filmu
Předvede letošní fotbalový svátek Expendables 3? Transformers 4? Nebo něco úplně jiného?

Americký fotbal zajímá v našich končinách málokoho (v redakci třeba kolegu Jaaaaru), přesto se my, filmoví fanoušci, každoročně těšíme na Super Bowl, vyvrcholení fotbalové sezony zámořské NFL. Jak totiž pravděpodobně víte, přímý přenos sportovního klání je pravidelně nejsledovanějším televizním pořadem roku, a tak se během reklamních přestávek snaží inzerovat úplně každý, filmová studia nevyjímaje. Občas studia pouze představí již známé TV spoty širokému televiznímu publiku, nezřídka se ale stává, že se společnosti chtějí blýsknout a připraví pro Super Bowl něco speciálního, nebo dokonce odhalí vůbec první upoutávky na některé ze svých chystaných velkofilmů. A na jaké spoty se můžeme tedy těšit letos?

Disney předvede Captaina Ameriku 2, Need for Speed a Muppets Most Wanted. Sony ukáže Amazing Spider-Mana 2, Lionsgate ještě před zápasem pustí upoutávku na fotbalový film Draft Day a Paramount se vytasí se spotem k Transformers: Age of Extinction. Na roboty jsme přitom natěšení asi ze všeho nejvíc, protože jsme z nich prozatím neviděli skoro nic. U Spider-Mana je navíc otázkou, jestli zůstane jen u TV spotu, nebo se třeba online nedočkáme nějakého prodlouženého videa, protože v den zápasu končí na promo stránce enemiesunite.com odpočet. A když takový odpočet skončil naposledy, dočkali jsme se upoutávky s Electrem.

Dříve se spekulovalo, že bychom během Super Bowlu mohli vidět například také Guardians of The Galaxy, ale nedočkáme se jich. Marvel má s propagační kampaní zřejmě úplně jiné plány, protože podle slov režiséra Jamese Gunna máme čekat něco velkého, kdy se Marvel pokusí všechny hrdiny představit co nejširšímu možnému publiku. A i když Super Bowl letos vysílá stanice Fox, zdá se, že se nebudou pouštět spoty ani pro "její" Úsvit Planety opic ani pro X-Meny: Budoucí minulost. Spekulovalo se také o účasti warnerácké Godzilly, jenže studia jsou v posledních letech k Super Bowlu skeptická. Třicetivteřinový spot stojí letos 4 miliony dolarů a účinnost vynaložených peněz je sporná. I tak se ale pořád ještě může stát, že se objeví nějaké další spoty, o kterých jsme dopředu nevěděli.

Vedle samotných upoutávek na chystané filmy, se samozřejmě opět můžeme těšit i na celou řadu reklam, ve kterých se objeví známí herci. Jednou takovou bude například i reklama na pivo se stolním tenistou Arnoldem Schwarzeneggerem. A na úplný závěr pro vás máme ještě první teaser ze společné kampaně Muppets a Toyoty.

Muppets a Toyota

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest