Prometheus 2: Známe datum premiéry?

Prometheus 2: Známe datum premiéry? | Fandíme filmu
Z poněkud netradičního zdroje se objevilo datum premiéry, název a stručná synopse.

Britský řetězec kin Cineworld na svém webu uvedl, že Prometheus 2 bude mít premiéru 27.11. 2015. Když se redaktoři serveru Prometheus2-movie řetězce dotázali, zda si je datem jistý, zda se jedná o oficiální údaj, Cineworld odpověděl, že každé datum se samozřejmě může změnit, ale ve chvíli kdy jej uveřejňují, platí.

Film je na stránkách Cineworldu uváděn jako Paradise (Prometheus 2) a stručná synopse uvádí, že v pokračování Promethea se vrací Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) a dekapitovaný android David (Michael Fassbender), kteří pokračují ve svém pátrání po Inženýrech, aby zjistili, proč Inženýři chtějí zničit lidstvo. Podle řetězce není jisté, zda se Ridley Scott vrátí jako režisér. Poznámka na okraj: Jako Paradise byl nějakou dobu označován už první Prometheus, u kterého se navíc hovořilo o tom, že by byl rozdělen na dvě části. 

Je obtížné rozsoudit, nakolik opravdu může mít Cineworld přesné informace, oficiálně zatím víme, že scénář filmu napsal Jack Paglen, který jej podle vyjádření Ridleyho Scotta koncem října dokončil. Režisér to před časem prozradil magazínu Empire a dodal následující: „Mám připravené rovnou další dva filmy, na rok 2014 a na rok 2015“. Ridleyho vyjádření je v magazínu dost vytržené z kontextu a není úplně přesně jasné, co tím jím režisér vlastně chtěl říct, ale ve světle zprávy z Cineworldu se zdá, že měl Scott na mysli premiéru historického filmu Exodus v roce 2014 (je dotočeno, podívejte se na fotky z natáčení) a premiéru Promethea 2 v roce 2015.

Zdroje: Prometheus2-movie, Cineworld, Empire

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest