Creed: Kdy by se mělo začít natáčet?

Creed: Kdy by se mělo začít natáčet? | Fandíme filmu
MGM
Sylvester Stallone opětovně potvrdil účast v boxerském dramatu Creed, v němž by si měl střihnout roli mentora, nikoliv bijce v ringu.

Sylvester Stallone si patrně definitivně uvědomil, že boxování v ringu bylo už asi opravdu dost. Krásnou a zábavnou tečkou za touto filmovou kapitolou byla dramedie Zpátky do ringu (Grudge Match), kde si Sly vyřídil účty s Robertem De Nirem. Teď už pravděpodobně všichni jeho fandové netrpělivě očekávájí třetí Expendables, kteří by dle jeho slov měli rozhodně kvalitou překonat předcházející dvě dobrodružství partičky žoldáků. Nicméně "Italský hřebec" neztrácí tempo a již v únoru začne točit drama Creed, v němž se jako Rocky Balboa ujme tréninku nezvedeného Creeda juniora. V interview pro server Badtaste zopakoval, že nepůjde o Rockyho VII, jelikož s touto sérií už skončil. Box by měl v tomto případě představovat jen jakousi "omáčku", neboť v prvé řadě půjde o životní drama. Ostatně Stallone se vyjádřil ve smyslu, že "vpravdě nejlepší boxerské filmu vlastně nejsou o boxu jako takovém. Rocky je love story a dokonce i Zuřící býk je o něčem trošku jiném. Box je v zásadě hlavně kouzelnou metaforou."

Uvidíme, jak to celé dopadne, leč postarší Sly se na roli mentora určitě hodí. Mě hřeje u srdce, že režisérem je talentovaný Ryan Coogler jehož loňský debut Fruitvale Station uchvátil festivalové diváky v Sundance i Cannes.

Zdroj: ExpendablesPremiere

Creed

25.11.2015 | USA
Drama, Sportovní
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu