Tar: Dvanáct režisérů kočíruje jediný film

Tar: Dvanáct režisérů kočíruje jediný film | Fandíme filmu
James Franco nás seznámí s různými fázemi života držitele nobelovy ceny, C.K. Williamse. Podívejte se na první trailer s Milou Kunis a Jessicou Chastain.

Před časem vyšel první trailer na nové romantické drama o nositeli Pulitzerovy ceny za poezii, C.K. Williamsovi. Tento projekt je zatím zahalen spoustou tajemství, ale zatím je jasné, že projekt natočí dvanáct režisérů z New Yorkské univerzity a většina z nich se podílela i na scénáři. A co vše budeme moci ve filmu vidět?

Můžeme se těšit na zprostředkování několika etap Williamsova života, počínaje jeho dětstvím v Detroitu mezi lety 1940 – 1950, až do let osmdesátých. V té době Williams trávil celé noci psaním nového díla, pronásledovaný vzpomínkami z minulosti. Právě tyto vzpomínky se mu staly inspirací pro jeho dílo.  Film nás zavede tam a zpátky mezi Williamsovou přítomností a minulostí a tak budeme ve filmu moci vidět důležité momenty jeho života. např. vztah s jeho matkou (Jessica ChastainČernobílý svět, 30 minut po půlnoci), jeho první sexuální zkušenost (Henry HopperNeklid), jeho první lásku (Nina Ljeti) nebo na ztrátu jeho nejbližšího kamaráda (Zach BraffMocný vládce Oz). Jak můžeme vidět, na tomto projektu je velmi lákavé herecké obsazení, zvlášť když k tomu připočítáme fakt, že C.K. Williamse si zahraje James Franco (127 hodin, Zrození planety opic) a jeho manželku Mila Kunis (Černá labuť, Méďa). Projekt tak vzbuzuje slušné očekávání, zatím byl promítán v rámci několika festivalů a do širší distribuce by se měl podívat příští rok.

Ze samotného traileru můžeme usuzovat, že se bude jednat o komorní drama s výbornými hereckými výkony (obsazení je vážně velmi zvučné). Film bude skákat mezi přítomností a vzpomínkami tohoto amerického básníka. Posuďte sami:

Tar: První trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu