Hobit 2: V jakých verzích se u nás film promítá

Hobit 2: V jakých verzích se u nás film promítá | Fandíme filmu
2D, 3D, 4DX, IMAX, Atmos, HFR... variant je dost a dost!

Pokud jste nebyli na půlnoční projekci nebo nemáte lístek na Šmakovu dračí poušť pevně zarezervovaný, určitě přemítáte o tom, na jaké promítání Hobita 2 vyrazit. Pojďme si tedy společně probrat, jaké jsou vlastně možnosti:

Hobita můžete vidět normálně ve 2D, a to buď s českým dabingem nebo s českými titulky. Potom je tu klasická 3D varianta, opět s dabingem nebo titulky. IMAX nezaklamal a promítá Hobita 2 hezky v původním znění, s českými titulky. Samozřejmě ve 3D. Pokud vám jsou tři rozměry málo, můžete zavítat na anděl do 4DX kina, kde vás kromě brýlí čekají také vůně, pohyby sedaček a další vymoženosti (Nás 4DX zážitek nijak neoslnil). Pokud chcete slyšet film v prostorovém zvuku Dolby Atmos, musíte zamířit do jednoho ze dvou multiplexů Premiere Cinemas, kdy první stojí v Praze, druhý v Olomouci. V Olomouci nabízejí buď 2D projekci v původním znění s titulky a zvukem Dolby Atmos nebo 3D projekci s dabingem a zvukem Dolby Atmos. O něco lepší výběr je v Praze, kde vedle dvou výše uvedených variant nabízí Premiere Cinemas také variantu Dolby Atmos (dabing) + 3D + HFR.

Právě promítání ve 48 FPS (podrobnosti o formátu ve starším článku) bylo před premiérou prvního filmu velkým tématem, avšak při uvedení druhé části je mediální zájem o technologii prakticky nulový a mluví se čistě o filmu jako takovém. HFR však rozhodně nikam nezmizelo, a pokud si technologii, ve které Peter Jackson film natočil, chcete vyzkoušet, máte letos možnost hned v 16 kinech republiky (kompletní přehled můžete najít na serveru digitalnikino.cz). V patnácti z nich bohužel pouze s dabingem, jenom v pražském Slovanském domě máte unikátní příležitost Šmakovu dračí poušť vidět v HFR v původním znění (bez český titulků). Kromě sálů, kde je k dispozici Dolby Atmos, je všude promítáno ve zvukovém formátu 5.1. 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu