Term Life: Vince Vaugh chystá kriminální komiksovku

Term Life: Vince Vaugh chystá kriminální komiksovku | Fandíme filmu
Komediální herec má chuť na něco malinko ostřejšího.

Vince Vaughn je známý spíše jako komediální herec z celovečerních snímků jako Starsky & Hutch, Sousedská hlídka, Nesvatbovi, či aktuálně Stážisti, ale už několikrát dokázal zahrát i vážnější roli. Můžete si jej vybavit například jako Normana Batese z remakeu Psycha nebo jako agenta FBI z thrilleru Cela, a teď se do světa zločinu ponoří znovu. Zahraje si kriminálníka ve filmové adaptaci grafické románu Term Life od Image Comics. Ti mají na svém kontě třeba komiks Spawn a nebo The Walking Dead (Živí mrtví).

Term Life od Andyho Liebermana a Nicka Thornborrowea pojednává o bezohledném zločinci Nicku Barrowovi, kterému se nepodaří sjednaný kšeft a jdou po něm zabijáci, špinaví policisté i mafiánští bossové. Navíc k tomu musí sehnat milion dolarů na záchranu své unesené dcery, přičemž mu zbývá 21 hodin života.

Do role unesené dcery se počítá s Hailee Steinfeld (nominace na Oscara za film Opravdová kuráž), režírovat má Peter Billingsley, který má na svědomí jen sotva průměrné Trable v ráji. Scénář napsal sám Lieberman. Rozpočet mělo zajistit studio Universal, které ale nakonec vycouvalo a postará se pouze o americkou distribuci. Film tak vznikne pod taktovkou společností QED a Worldview. Se zahájením natáčení se počítá v příštím roce, aby adaptace dorazila do kin v roce 2015.

Zdroje: THR, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest