Batman vs. Superman: Kandidát na Nightwinga

Batman vs. Superman: Kandidát na Nightwinga | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Víme kdo by si mohl zahrát Nightwinga a máme představu, jak by mohl vypadat nový Batmanův kostým. O filmu také několik drobností zmínil Zack Snyder.

Batman vs. Superman je stále velkou neznámou, nicméně nejrůznější drobnosti se na světlo tu a tam dostanou. Před časem jsme se dozvěděli, že by se měl objevit Dick Grayson, alias první Robin, i když ve filmu jej máme čekat pod jeho pozdějším alter-egem, jako Nightwinga. A podle serveru The Wrap je nejžhavějším kandidátem na roli Adam Driver, známý ze seriálu Girls. Wrap o Graysonovi mluví jako o bývalém Batmanově parťákovi, pravděpodobně ale spíš naráží na situaci z komiksů, než že by cokoliv věděl o ději chystaného filmu.

The Wrap dále tvrdí, že největší šanci získat roli Wonder Woman má Olga Kurylenko, čemuž protiřečí vyjádření redaktora El MayimbehoLatino-Review, podle kterého je favoritkou castingů Gal Gadot. Co další jsme se v posledních dnech o chystaném filmu doslechli?

Server Yahoo pořádal při příležitosti vydání Muže z oceli na Blu-ray Q&A s režisérem Zackem Snyderem a několika herci a fanoušci se samozřejmě ptali i na Batman vs. Superman. Snyder byl na slovo skoupý a nechtěl samozřejmě říct nic konkrétního, avšak prozradil alespoň tolik, že by byl moc rád, kdyby hudbu opět zkomponoval Hans Zimmer, že  Supermanovo zabití Zoda bude mít následky, a že Superman a Batman skutečně půjdou proti sobě. Odmítl prozradit, zda oba hrdinové začnou jako přátelé a teprve později si půjdou po krku nebo to bude naopak, ale většina fanoušků věří spíše v druhou variantu. Teorie, že se Batman bude Supermana snažit zkrotit právě kvůli tomu, kolik nevinných lidí zabil při souboji se Zodem, zní poměrně logicky. Pak už je otázkou pouze to, proti jakému nebezpečí budou muset následně spojit síly.

Už dlouho se spekuluje o tom, že hlavním záporákem druhého filmu by měl být Lex Luthor a Zack Snyder dokonce během Q&A nadhodil, že především Luthor Supermana moc rád označuje jako mimozemšťana, což je jeden z motivů, který ani z druhého filmu nezmizí. Snyderův komentář si navíc lze vykládat tak, že se Lex ve filmu skutečně objeví. V minulosti se sice nepotvrdily spekulace o tom, že by si plešatého záporáka mohli zahrát Bryan Cranston nebo Mark Strong, avšak objevil se nový holohlavý kandidát. Tím je Terry O’Quinn, nejlépe známý jako John Locke z Lostu.

Na úplný závěr pro vás máme ještě zmínku o tom, jak by mohl v příštím filmu vypadat Batmanův kostým. Kevin Smith v jednom ze svých podcastů uvedl, že krátce po skončení Q&A se Zackem Snyderem, které Smith moderoval, mu režisér na svém mobilu ukázal fotku nového kostýmu, a že jako komiksový fanoušek byl z obrázku nadšený. Jedná se prý o kostým, jaký jsme doposud na plátně nemohli vidět a je dobře, že má Snyder dostatečný vliv na to, aby takový kostým dokázal prosadit. Smith dokonce uvedl, kým byl kostým inspirovaný, ale z podcastu jméno vypípal. Jenže pozor, fanoušek, který byl osobně přítomen u natáčení podcastu tvrdí, že Smith uvedl jméno kreslíře Jima Leeho. Ten se proslavil především jako výtvarník batmanovského příběhu Ticho (Hush), který vyšel i v češtině. Že by nás čekal Batman v odstínech šedé a modré barvy? Batmana z ticha si můžete prohlédnout dole v galerii. Na závěr pro vás máme ještě kompletní Q&A se Zackem Snyderem.

Q&A se Zackem Snyderem a herci

 

Zdroj: The Wrap, Latino-Review, Batman-News, El Mayimbe, Superman Super Site

Galerie: 2

Batman vs. Superman: Kandidát na Nightwinga | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Kandidát na Nightwinga | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest