Creed: Sylvester "Rocky" Stallone potvrdil účast

Creed: Sylvester "Rocky" Stallone potvrdil účast | Fandíme filmu
Sylvester Stallone vysvětlil, proč si chce zahrát ve spin-offu Rockyho a naznačil, že by s mohl dát Expendables vale.

Koncem prázdnin nás zaskočila zpráva o tom, že se chystá spin-off Rockyho s názvem Creed, v němž by měl zestárlý Rocky trénovat vnuka Apolla Creeda, který zdánlivě ve svém pohodlném životě nemá k boxování sebemenší důvod, ale krev zápasníka jej stejně žene do ringu.

Teď svou účast definitivně potvrdil i sám Sylvester Stallone, představitel Rockyho. Na filmu jej lákalo především to, že se nejedná o Rockyho 7, ale předání boxerské rukavice další generaci, tedy něco podobného, o co Stallone údajně usiloval s Rambem. Rocky nebude v centru dění, ale pořád bude mít nějaký význam. Představí se nám jako zestárlý, osamělý muž, který už jenom čeká na smrt. Pak se z ničeho nic objeví vnuk Rockyho zesnulého přítele, Apolla Creeda, a bude po něm chtít, aby ho trénoval. Tenhle bohatý kluk ze světa, který s tím Balboovým nemá naprosto vůbec nic společného, který by nikdy nemusel sáhnout na pořádnou práci, ve stárnoucím šampiónovi něco probudí...

Stallone prohlašuje, že v žádném případě nepoleze zpátky do ringu (od toho je tu Grduge Match) a na dramatickou roli se velice těší. Dodal, že se bavil s producenty a obecně by se rád v blízké době věnoval filmům ve stylu Země policajtů nebo prvních dílů Rockyho. Akce se nezříká, ale konkrétně třeba u třetích Expendables prý má pocit, že akční žánr vyždímal na maximum a není si moc jistý, jestli jde Postradatelné nějakým způsobem ještě posunout dál. Tak snad se nám nesnaží Sly naznačit, že třetí Expendables budou poslední. Celá řada akčních hvězd se v úspěšné týmovce pořád ještě neobjevila takže ukončení série nepřichází v úvahu. Producent Avi Lerner nedávno uvedl, že pro natáčení čtyřky opět počítá s bulharskými ateliéry, tak snad nám na Slye dohlédne.

Drama Creed natočí Ryan Coogler (Fruitvalle Station), scénář spolu s ním píše Aaron Covington, hlavní roli Creedova vnuka ztvární Michael B. Jordan (Fruitvalle Station, Kronika).

Zdroj: Speakeasy
Titulní obrázek není oficiální

Creed

25.11.2015 | USA
Drama, Sportovní
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu