Beware the Night: Eric Bana v paranormálním hororu

Beware the Night: Eric Bana v paranormálním hororu | Fandíme filmu
Pod vedením režiséra Scotta Derricksona bude Eric Bana jako policajt vyšetřovat nevšední zločin, v němž má prsty temná síla z jiného světa.

Ještě před tím než uvidíme filmovou adaptaci počítačové hry Deus Ex, uvede Scott Derrickson do kin paranormální thriller s prvky hororu, na motivy stejnojmenného románu Beware the Night. Příběh se soustředí na newyorského policistu vyšetřujícího poněkud zvláštní případ. Aby přišel věci na kloub, rozhodne se přijmout pomoc od kněze, který se ho snaží přesvědčit, že za podivuhodným zločinem vězí člověk ovládaný démonickými silami. Derrickson si s hororovým žánrem poradit umí. Na svém kontě už má V moci ďábla nebo loňský úspěch Sinister, takže by nás mohla čekat znovu strašidelná podívaná.

Role policajta připadla Ericu Banaovi (Troja, Hulk), kněze si střihne Édgar Ramirez (Hněv Titánů, Konzultant) a Olivia Munn (Bez kalhot, chystaný Mortdecai) si zahraje manželku hlavního hrdiny, jež v příběhu sehraje jednu z důležitých úloh. Ve vedlejších rolích se objeví komediální herec Joel McHale (Ted, seriál Community) jakožto Banův parťák a posedlého pachatele ztvární Sean Harris (Prometheus). Natáčení probíhalo v Bronxu a za produkcí docela překvapivě stojí Jerry Bruckheimer. Beware the Night měl původně vstoupit do kin až v roce 2015, nakonec se datum americké premiéry přesunulo na 2.7. příštího roku, týden předtím než do multiplexů razantně vjede Rychle a zběsile 7. A pokud bude titul úspěšný, tvůrci by rádi natočili případná pokračování.

Zdroje: Deadline, THR, Shock Till You Drop

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest