Maleficent: Zlá Angelina Jolie v traileru a na plakátě

Maleficent: Zlá Angelina Jolie v traileru a na plakátě | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další Disneyho pohádka dostane moderní kabátek. K teaseru a plakátu pro vás máme i první oficiální fotky.

Po Noem se nám představuje další očekávaný velkofilm začátku příštího roku. Jako Maleficent znají Disneyho diváci zlou čarodějnici z Šípkové Růženky, která nechá usnout princeznu a zámek zarůst trnitým křovím. V chystaném filmu by sice neměla být Maleficent (Angelina Jolie) skrz naskrz zlá, měla by mít ke svému chování důvody, avšak hlavní hrdinkou bude stále princezna Aurora, v podání šikovné Elle Fanning (Koupili jsme Zoo, Super 8). Dále se ve filmu v ústředních rolích objeví Juno Teple, Sharlto Copley a Brenton Thwaites. Česká premiéra je naplánována na 29. května, slovenská na 3.7. 2014.

Samotný teaser trailer zatím bohužel vypadá přesně tak, jak jsme nechtěli aby vypadal. Jako mix těch nejhorších trendů současných hollywoodských pohádek. Film zjevně chce být řádně temný, jako Sněhurka a lovec a plný pastelových barviček a digitálního haraburdí, jako Alenka v říši divů, Mocný vládce Oz nebo Jack a obři. Samozřejmě budu jedině rád, když si za svoje černé prognózy budu muset dát v květnu jednu přes prsty, ale zatím se nezdá, že by film dovedl čímkoliv překvapit. Jako vyloženě silnou stránku lze vnímat snad jedině démonický nástup Angeliny Jolie, která by se po několikaleté pauze mohla vrátit na plátna ve velkém stylu. Dole v galerii na vás čeká první plakát a oficiální fotky.

Maleficent: Teaser Trailer

 

Zdroj obrázků: Collider

Galerie: 4

Maleficent: Zlá Angelina Jolie v traileru a na plakátě | Fandíme filmu Maleficent: Zlá Angelina Jolie v traileru a na plakátě | Fandíme filmu Maleficent: Zlá Angelina Jolie v traileru a na plakátě | Fandíme filmu Maleficent: Zlá Angelina Jolie v traileru a na plakátě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest