Ben Affleck sice bude Batman, ale s režií nekončí

Ben Affleck sice bude Batman, ale s režií nekončí | Fandíme filmu
Můžeme se těšit na další adaptaci Dennise Lehanea (Gone Baby Gone) a drama z africké země ovládané vojáky.

Ben Affleck si oblíbil režisérko-hereckou dvojroli, což je po soškami oceněnému Argu určitě dobrá zpráva. Nejdřív přijde na řadu film Live by Night podle novely Dennise Lehanea (ten Benovi pomůže se scénářem), poté si Ben odskočí ztvárnit Bruce Waynea v kontroverzním Batman vs. Superman a posléze by měl točit geopolitický thriller odehrávající se v Africe.

Podle předlohy Dennise Lehanea Affleck natočil už svou prvotinu Gone Baby GoneLive By Night volně navazuje na starší román The Given Day, kriminálku, jejíž děj se odehrává v Bostonu na počátku dvacátého století. Live By Night se zaměří na černou ovci rodiny, syna policejního kapitána, který se zaplete do organizovaného zločinu. Natáčení je za rohem a Affleck bude i produkovat.

K novince, která teprve hledá název, je zatím známa pouze oficiální synopse:

Film se odehrává v Africe, kde je parta žoldáků najata, aby zabila válečného vůdce, který pronásleduje své vlastní lidi. Ve snímku nebude chybět akce, ale zároveň se chce blíže podívat na problematiku zahraniční pomoci a moderního neokolonialismu. Rovněž má za cíl ukazovat, že zapojit se do záležitostí cizích zemí je daleko složitější, než se podle úvodního záměru může zdát.

Film bude produkovat společnost Pearl Street Films, za kterou stojí Ben, Matt Damon a Jennifer Todd. Scénář píše Will Staples, toho zatím znají spíše počítačový hráči, protože je podepsaný pod tituly jako Pursuit Force či Call of Duty: Modern Warfare 3. Kvůli obsazení do role Batmana Affleckovi řada filmových fandů nemůže přijít na jméno, tak uvidíme, jestli mu jeho další režijní zářezy opět spraví reputaci.

Zdroje: Deadline, Coming Soon

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest