Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci

Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Uplynulo několik týdnů, a tak pro vás máme další nášup fotek z natáčení Ratnerova Herkula.

Dwayne „The Rock“ Johnson má své fanoušky jednoduše rád, a tak na jeho Twitteru přistálo v posledních dnech hned šest nových fotek z natáčení Herkula. Hrdina stále odmítá odhalit svou tvář, avšak neváhá ukázat celou řadu dalších obrázků, a to dokonce s popisky. Vizuální stránka filmu zatím nevypadá vůbec špatně, jak se můžete přesvědčit na fotkách kulis a antického bojiště, ponořeného v mlžném oparu. Na jednom z obrázků můžete vidět také režiséra Bretta Ratnera, jinde zase potenciální logo filmu. A z toho co Rock k obrázkům doplňuje, je patrné, že natáčení dává opravdu všechno. Aby vizuálně připomínal mytického poloboha, denně stráví čtyři hodiny v maskérně, už více než 4 měsíce drží přísnou dietu, a aby jej forma neopouštěla, po nocích místo spánku cvičí. V jednom z tweetů kupříkladu prozradil, že v půl čtvrté už (nebo snad ještě?) poctivě zabírá na šlapadle, na kterém vydrží další hodinku. Království za motion capture, co říkáte? :)

Všichni znají mýtus o Dvanácti úkolech pro Herkula (Dvanáct Héraklových úkolů). Náš příběh začíná po tom, co byly práce dokončeny, po tom, co se mýtus vytratil... Herkules je pronásledovaný hříchy své minulosti a stává se námezdním žoldákem. Spolu s pěti věrnými druhy cestuje antickým Řeckem, využívá své pověsti k zastrašování nepřátel a poskytuje svůj meč za úplatu. Když ho ale laskavý král Thrákie a jeho dcera požádají, aby je ochránil před krutým a děsivým nepřítelem, musí se Herkules opět stát mytickým hrdinou, kterým jednou byl. Pokud má dobro zvítězit a spravedlnost přetrvat, musí se stát opět Herkulem.

Vedle Johsona se ve filmu objeví John Hurt, Rufus Sewell, Joseph Fiennes nebo Ian McShane. Režíruje Brett Ratner. Premiéra je naplánována na 25.7. 2014.

Zdroj: Rockův Twitter

Galerie: 6

Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu Hercules: The Rock kvůli roli procvičí celé noci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest