Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení

Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Hereckým přírůstkům vévodí Rosamund Pike, která poslední dobou kouzlí v Kole času.

Loni v říjnu začala společnost Lionsgate rozprodávat mezinárodní distribuční práva pro Podfukáře 3 (Now You See Me 3). Na dubnovém Cinema Conu studio potvrdilo, že je film oficiálně v přípravě, ale k tomu pouze dodalo, že se vrátí původní obsazení, které doplní nová generace kouzelníků.

Uplynulo několik týdnů a víme víc. Z navrátivších herců jsou v tuto chvíli potvrzeni Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco a Morgan Freeman. Stále není vyloučeno, že se ukážou také Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Michael Caine, Common, Michael Kelly nebo Mélanie Laurent. Ale na potvrzení si musíme počkat.

Zatím se musíme spokojit s oznámením nováčků, kteří obsazení doplnili. Do „stěžejní role“ byla obsazena Rosamud Pike, v posledních letech známá především jako Moiraine z fantasy seriálu Kolo času, který se točí v Česku. Moiraine je skutečná čarodějka, teď Pike dostane příležitost zakusit iluzionistické kousky, kterých jsou plní Podfukáři. Krom Kola času je Rosamund známá z Pýchy a předsudku, Hněvu Titánů, Jacka Reachera a především ze Zmizelé.

Dále obsazení rozšířili: Justice Smith, známý z Jurského světa 2, Dungeons & Dragons nebo Detektiva Pikachu. Ariana Greenblatt na sebe momentálně upozornila v Barbie, 65 a trailerech na chystanou sci-fi akci Borderlands. A pak je tu ještě relativní zelenáč Dominic Sessa, jenž dosud vystupoval pouze v letošním adeptovi na Oscary, Zimních prázdninách.

Režíruje Ruben Fleischer, scénář napsali Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith a Mike Lesslie. Série pojednává o skupině iluzionistů, kteří okrádají zkorumpované finančníky prostřednictvím komplexních loupežných plánů.

Titulní foto: Starší Podfukáři,

Zdroje: Deadline, Discussing Film,

Galerie: 5

Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení | Fandíme filmu Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení | Fandíme filmu Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení | Fandíme filmu Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení | Fandíme filmu Podfukáři 3: Návrat kouzelnické série nabírá obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu