Superman: Našel se představitel Clarkova otce

Superman: Našel se představitel Clarkova otce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Muž z oceli se údajně má ve snímku utkat se svým zlým dvojníkem.

Nový Superman už se hezkých pár týdnů točí, nicméně stále dostáváme další zprávy o castingu jednotlivých rolí. Teď bylo odhaleno, kdo si zahraje jednoho z nejdůležitějších lidí v Clarkově životě, jeho adoptivního otce ze Země, Jonathana Kenta. Roli ztvární Pruitt Taylor Vince, představitel vedlejších roliček z řady filmů i seriálů. Vystupoval třeba v Deadwoodu, True Blood: Pravé krvi, Agentech S.H.I.E.L.D., Živých mrtvých nebo Hrdinech: Znovuzrození.

Jak můžete vidět i dole v galerii, Pruitt je typově hodně odlišný herec od Kevina Costnera nebo Johna Schneidera, kteří hráli Jonathana v Muži z oceli a Smallvillu a připomíná spíš třeba Eddieho Jonese ze seriálu Lois & Clark: The New Adventures of Superman. Vždycky je ale samozřejmě nejdůležitější, aby se herci podařilo zachytit optimismu, vřelost a laskavost, které pomáhají formovat synovu osobnost.

Pokud jde o další novinky, nedávno kolovaly na sociálních sítích drby, podle nichž by se ve snímku měl objevit nějaký Supermanův klon/dvojče...zkrátka nějaká jeho druhá verze. Režisér James Gunn na to zareagoval takovým způsobem, že to někteří lidé berou jako dementování celého drbu.

Ve skutečnosti ale James pouze ve svém vzkazu řekl, že nejjistější je, pokud se fanoušci spolehnout pouze na zprávy přímo od něj. A dodal, že hlavním hrdinou filmu je Superman a ústředním záporákem Lex Luthor. Výslovně informaci o Supermanově klonu nevyvrátil. Na skutečnou odpověď si ještě budeme muset počkat, ale asi by dávalo jistý smysl, pokud by vedle Luthora ve filmu figuroval také někdo, s kým by se mohl Kal-El fyzicky utkat, co myslíte?

Na závěr přidáváme ještě zákulisní fotku, která ukazuje Supermanův nový emblém:

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Nicholas Hoult představuje Lexe Luthora. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan, Skyler Gisondo, Sean Gunn, María Gabriela de Faría, Wendell Pierce, Pruitt Taylor Vince a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, Kevin Costner jako Jonathan Kent  v Muži z oceli

Zdroje: James Gunn + Daniel Richtman, The Wrap

Galerie: 2

Superman: Našel se představitel Clarkova otce | Fandíme filmu Superman: Našel se představitel Clarkova otce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu