Watch Dogs: Akční podívaná plná hackerů obsadila hlavní roli a může se točit

Watch Dogs: Akční podívaná plná hackerů obsadila hlavní roli a může se točit | Fandíme filmu
Ubisoft
Po letech odkladů míří před kamery filmové zpracování úspěšné videoherní série.

Akčňáky plné moderních technologií, kde rebelové bojují proti všemocným státům či korporacím, jsou divácky vděčné. Do takového fiktivního světa se vydáme i v novince Watch Dogs.

Snímek vychází z populární videoherní série a po letech odkladů se snad konečně dočká realizace. Do hlavní role byla obsazena Sophie Wilde, mladá Australanka, která na sebe širší publikum upozornila hororem Mluv se mnou. Krom toho ji diváci mohou znát také ze seriálů Kluk spolkne vesmír a Všechno hned. Režíruje francouzský tvůrce Mathieu Turi, podepsaný pod horory Hostile a Meandr. Scénář napsaly Christie LeBlanc, od které jste mohli vidět na Netflixu Kyslík, a Victoria Bata (Winx Saga: Osud). Film společně připravují společnosti New Regency a Ubisoft Film.

První videohra Watch Dogs od firmy Ubisoft Montreal byla uvedena v roce 2014, stala se hitem a navázaly na ni další tituly. Některé díly série se odehrávají v alternativní současnosti, jiné v blízké dystopické budoucnosti. Ve světě her existuje „centrální operační systém“, globální síť, do které je zapojeno prakticky všechno a soukromí téměř neexistuje. Hráč ve hrách představuje zkušené hackery, kteří se do sítě umějí nabourat a využívat ji ve svůj prospěch, třeba i k ovládání okolních zařízení. Postavy se pohybují v podsvětí, protivníky jsou kriminální bossové, zkorumpované společnosti či nepřátelští hackeři.

Titulní foto je ilustrační, z herní předlohy

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu