Krotitelé duchů: Říše ledu – Sledujte akční honičku s dračím duchem

Krotitelé duchů: Říše ledu – Sledujte akční honičku s dračím duchem | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Taky vám máma v autě připomínala, ať si zapnete pásy? Počkejte, až vás bude komandovat při krocení duchů.

Krotitelé duchů: Říše ledu tu byli nedávno s finálním trailerem, ale nápor uveřejňovaných videí nekončí. Nově byl zveřejněný první klip, tedy nesestříhaná scéna z filmu. Konkrétně sledujeme akční honičku v newyorských ulicích, kde se nová krotitelská parta potýká s dračím duchem. Scéna je napínavá, jak se sluší a patří, nechybí jí smysl pro humor i přirozená chemie mezi postavami, když se máma bojí o dceru, která visí za jízdy ven z rozjetého vozu. Říše ledu asi jen těžko přinese nějakou revoluci nebo napodobí jedinečnost, jakou má v duších fanoušků původní snímek z 80. let., ale zatím to vypadá, že by mělo jít přinejmenším o poctivou krotitelskou zábavu.

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde všechno začalo. Do povědomé požární zbrojnice v New Yorku. Tam se spojí s původními Krotiteli, kteří léta vylepšovali vysoce utajenou výzkumnou laboratoř, kde posouvají krocení duchů na další úroveň. Objevení prastarého artefaktu vpustí na svět zlou moc a mladým i starým Krotitelům nezbývá než spojit síly. Jedině společně dokážou ochránit svůj domov a celý svět před další dobou ledovou.

V hlavních rolích vystupují Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bill Murray a Annie Potts. Režíruje Gil Kenan, produkuje Jason Reitman. Datum premiéry v českých kinech je stanoveno na 11. dubna 2024.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 4

Krotitelé duchů: Říše ledu – Sledujte akční honičku s dračím duchem | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Říše ledu – Sledujte akční honičku s dračím duchem | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Říše ledu – Sledujte akční honičku s dračím duchem | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Říše ledu – Sledujte akční honičku s dračím duchem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu