Joaquin Phoenix bude v mládeži nepřístupném filmu žít zakázanou láskou

Joaquin Phoenix bude v mládeži nepřístupném filmu žít zakázanou láskou | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
V připravované detektivce chce Phoenix naturalisticky vyobrazit vztah dvou milenců.

Od té doby, co Joaquin Phoenix vystupoval ve filmu za který dostal Oscara a ještě měl miliardovou tržbu, tak už žádný další jeho projekt nemůže zůstat bez pozornosti. Novinka, kterou připravuje s režisérem Toddem Haynesem (Sametová extáze, Beze mě: Šest tváří Boba Dylana, Carol) by si navíc vysloužila pozornost tak nebo tak.

Snímek zatím nemá jméno, ale vše, co o něm víme, zní na hollywoodské poměry dost odvážně. Žánrově má jít o detektivní drama, v němž se dva milenci vydávají společně na útěk z Kalifornie do Mexika. Nově se dozvídáme, že natáčení začne letos v létě, čili můžeme očekávat premiéru v příštím roce. Phoenix ve snímku zřejmě bude hrát zkorumpovaného policistu, který zahoří pro druhého muže, navíc amerického indiána.

Už dříve jsme o filmu slyšeli, že je děj zasazen do 30. let minulého století, kdy se gayové setkávali ještě s násobně horší šikanou, než v současnosti. Sám Phoniex usiloval o to, aby film posouval hranice a aktivně stál o rating NC-17. To je ve Spojených státech ta nejpřísnější známka. Filmy, které ji obdrží, nesmí vidět mládež v kinech za žádných okolností. Přístupnost NC-17 znamená, že ve snímku bude velké množství nahoty, odhalená mužská přirození, detailní vyobrazení sexu nebo hodně intenzivní násilí.

Phoenix a Haynes jsou spoluautory námětu, společně se scenáristou snímku Jonathanem Raymondem. Aktuálně se hledá představitel druhé ústřední role.

Titulní foto je ilustrační, Joaquin Phoenix ve filmu Joker

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Joaquin Phoenix bude v mládeži nepřístupném filmu žít zakázanou láskou | Fandíme filmu Joaquin Phoenix bude v mládeži nepřístupném filmu žít zakázanou láskou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu