Mlátička: Emily Blunt si zahraje manželku The Rocka

Mlátička: Emily Blunt si zahraje manželku The Rocka | Fandíme filmu
Disney
Po Oppenheimerovi čeká na Emily další úloha ženy slavnějšího muže.

V dobrodružném snímku Expedice: Džungle sice Dwayne „The Rock“ Johnson a Emily Blunt nepůsobili jako ten nejpřirozenější pár, nicméně zřejmě se jim dobře spolupracovalo, protože Blunt teď jedná o tom, aby se připojila k obsazení filmu The Smashing Machine (Mlátička), kde Johnson hraje zápasníka MMA Marka Kerra, jenž prožil turbulentní kariéru plnou zranění, přívalu slávy a závislosti.

Pokud se během kontraktních vyjednávání nic nepokazí, Blunt si zahraje Dawn Staples, Markovu manželku, která se snažila vytvořit pro pár zázemí, avšak měla co dělat, aby si v Markově chaotickém životě dokázala najít své místo. Nová anotace říká, že film bude zasazený do roku 2000, kdy se Kerr potýkal se závislostmi, vítězením, láskou a přátelstvím.

Mark Kerr se v letech 1983-2009 věnoval zápasení. Během školních let a ještě nějakou dobu poté dělal zápasy ve volném stylu (něco jako řeckořímský zápas). Vyhrál dokonce několik medailí. Když mu ale unikla účast na olympiádě v Atlantě (1996), rozhodl se věnovat MMA, které od roku 1993 narůstalo na popularitě díky zápasům pořádaným organizací UFC. Kariéru začínal v době, kdy ještě UFC zápasy neměly skoro žádná pravidla a zápasníci se mohli v kleci prakticky zabít. Pro svůj nekompromisní styl si vysloužil přezdívku „Mlátička“. Během kariéry zažil vzestup i pád, jenž krom nejrůznějších zranění souvisel také se závislostí na lécích proti bolesti, po kterých se dokonce i jednou předávkoval.

Film připravuje společnost A24, Johnson film produkuje, společně s Bennym Safdiem, jenž také napsal scénář a režíruje.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Expedice: Džungle

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu