Homefront: Jason Statham v napínavém traileru

Homefront: Jason Statham v napínavém traileru | Fandíme filmu
Sylvester Stallone napsal thriller, ve kterém hrdina musí svou rodinu ochránit před psychopatickým Jamesem Francem s brokovnicí v ruce.

Akční hrdinové jsou ohrožený druh, a tak si musí navzájem krýt záda. Takže když Sylvester Stallone napíše scénář o agentovi DEA, který se s dcerou odstěhuje na venkov a zadělá si na pořádný malér u místních výrobců perníku, dohodí hlavní roli kamarádovi Jasonu Stathamovi. Teď je tu první trailer, ve kterém film vypadá zatraceně slibně.

Statham je tu za stejného tvrďáka, jako obvykle (i když je pro něj v tomhle případě na prvním místě rodina), ale co hraje klíčovou roli, je atmosféra. Trailer začíná tichem před bouří, kdy postupně buduje charaktery a uvádí zápletku. Pomocí dynamického střihu, tmavých barev a znepokojující hudby však poměrně rychle navodí dojem, jako bychom se dívali na nějaký psychothriller, ve kterém přistěhovalce z města bude na venkově šikanovat parta místních buranů. Jenže pozor, Jason má ve sklepě arzenál zbraní a šikanovat se nenechá, takže se v závěru můžeme těšit na přehození revenge výhybky, kdy se Statham sebere a půjde si na záškodnících vybít zlost. Jeho protihráč v podání Jamese Franca navíc působí patřičně psychopaticky, takže se snad můžeme těšit na více než rovnocenný souboj. Světová premiéra je stanovena na 27. listopadu, snad se brzy dočkáme i u nás.

Homefront: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu