Supergirl: Woman of Tomorrow – Představitelka hlavní role oficiálně obsazena

Supergirl: Woman of Tomorrow – Představitelka hlavní role oficiálně obsazena | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Z užšího seznamu kandidátek nakonec vzešla nová herečka, jež ztvární Supermanovu sestřenici.

Po poměrně veřejném procesu hledání je nalezeno. Novou představitelkou Supergirl se stala Milly Alcock. Potvrdil to šéf DC Studios James Gunn. Alcock je nejznámější pro roli mladé Rhaenyry z Rodu draka, předtím vystupovala také v seriálech Upright či Ozvěny minulosti. Zatím stále není definitivně potvrzeno, zda novou Supergirl potkáme už v připravovaném snímku Superman: Legacy, nebo až v nějakém pozdějším DC filmu. Hollywoodské zpravodaje se přiklánějí k oběma variantám. Zní nicméně pravděpodobně, že se Supergirl už v „Legacy“ ukáže, když se její představitelka hledala takhle brzy.

V první půlce ledna jsme se dozvěděli, že do závěrečného kola castingu pro roli nové Supergirl postoupily tři herečky. Krom Milly to byly ještě Emilia Jones a Meg Donelly. Jones zhruba před týdnem proces opustila a tak se konečně rozhodovalo mezi dvěma finalistkami, z nichž vítězně vzešla Alcock. Gunn o ní prohlásil, že jej jako herečka poprvé zaujala ve zmiňovaném Rodu draka. Ještě než se výběr zúžil na finálovou trojku, byly ve hře i další kandidátky, konkrétně teď magazín The Hollywood Reporter odhalil, že ve hře byla také Cailee Spaeny (Zlý časy v El Royale, Pacific Rim: Povstání, Devs). To už je teď ale pasé, novou Supergirl ztvární mladá „lady Rhaenyra ze Západozemí“.

Supergirl: Woman of Tomorrow se inspiruje komiksovou sérií Toma Kinga, v níž se Supergirl vydává spou se psem Kryptem a jednou malou holkou na vesmírnou cestu za pomstou. Podle vyjádření Gunna a Safrana je v novém DC univerzu rozdíl mezi Supermanem a Supergril v tom, že zatímco Kal-El byl jako nemluvně vyslaný na Zemi, kde jej vychovali milující rodiče, jeho sestřenice Kara Zor-El strávila prvních čtrnáct let na kamenitém odštěpku zničené planety Krypton, kde sledovala, jak všichni kolem ní umírají nebo jsou přímo vraždění. Tahle verze Supergirl je tedy mnohem drsnější.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Nicholas Hoult představuje Lexe Luthora. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan, María Gabriela de Faría, Skyler Gisondo a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku The Flash

Zdroje: James Gunn, Deadline, The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Supergirl: Woman of Tomorrow – Představitelka hlavní role oficiálně obsazena | Fandíme filmu Supergirl: Woman of Tomorrow – Představitelka hlavní role oficiálně obsazena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu