The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů

The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bláznivá komedie s extra dlouhým názvem se nebojí opravdu praštěných fórů.

Do digitální distribuce dorazila komedie s ukrutně dlouhým názvem Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Please Don't Destroy je přitom název komediálního tria, které spolu připravuje i jiné projekty. Skupina vznikla před šesti lety v New Yorku a nakonec to dotáhla až do klasického komediálního pořadu Saturday Night Live. Možná jste je viděli ve videoklipu k písničce Three Sad Virgins, kterou nazpívali Pete Davidson a Taylor Swift.

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain je pro skupinu prvním celovečerním filmem. Pánové Ben Marshall, John Higgins a Martin Herlihy tu hrají zveličené verze sebe samých. Vystupují jako tři přátelé, kteří se znají od dětství a vyrostli z nich tři nanicovatí mladí mužové, kteří společně pracují v bezduchém prodavačském zaměstnání. Rozhodnou se vypátrat bájný poklad a obrátit tak své životy vzhůru nohama. Na „Mlžné hoře“ na ně čekají medvědi, strážci parku nebo kult. Přesto pánové zjišťují, že najít poklad je v životě vlastně to jednodušší.

Snímek má rozporuplné recenze, kdy je patrné, že hodně záleží na tom, zda vám sedne styl humoru, jaký The Treasrure of Foggy Mountain vyznává. Pokud nesedne, tak zřejmě budete film nenávidět. Pokud vám styl humoru sedne, tak stále není vyhráno. Pochvalné recenze vesměs nezapomínají dodat, že snímek má několik hluchých míst a ne všechny fóry se povedou. Ale zároveň je jich hodně a ty povedené převažují. Filmaři se prostě nebáli natočit divný film, plný pošahaných vtípků a je jen na vás, zda chcete na výpravu vyrazit spolu s nimi.

Pusťte si trailer, koukněte dolů do galerie na fotky. V distribuci je novinka od včerejška. Režíruje Paul Briganti, scénář napsali Scott Sanders a trio Please Don't Destroy, tedy Ben Marshall, John Higgins a Martin Herlihy, kteří zároveň hrají hlavní role. Dále ve snímku vystupují Conan O'Brien, Bowen Yang či John Goodman jako vypravěč. Produkuje Judd Apatow.

Podklady a foto: Universal

Galerie: 8

The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu The Treasure of Foggy Mountain: Hledání pokladů se zvrhne v sérii ujetých gagů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu