Kryptotrumf: V bláznivé akční komedii jsou terčem kryptoměny

Kryptotrumf: V bláznivé akční komedii jsou terčem kryptoměny | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Takhle zběsilé komedie točí snad jen Francouzi. Tahle míchá romanci, akci, pošetilost a krypto. Právě dorazila na Netflix.

Jste při podzimním svátečním odpoledni zralí zalézt pod deku a něco si pustit? Jestli máte rádi akční komedie, mohla by vám posloužit novinka Kryptotrumf (Nouveaux riches). Jak signalizuje trailer, jde o takovou tu typicky francouzskou bláznivou komedii, kde se jedna přes druhou neustále vrší až hysterické situace. A k tomu si připočítejte větší množství akce – prostě to vypadá spíš jako Taxi, než jako Četníci.

Hlavním hrdinou je podvodníček Youss, který zoufale potřebuje peníze. Pokusí se vyřešit své problémy partií pokeru, ale ta nedopadne podle očekávání. Nicméně při hře poznává kryptomilionářku Stéphanie. Okamžitě v ní zavětří perfektní příležitost, jak se napakovat. Jenže to má své háčky. Stéphanie nemá v hledáčku sám. Mezi dvojicí začíná vznikat náklonnost. A není vůbec jisté, jestli se náhodou současně nesnaží také ona napálit jeho.

Kryptotrumf natočil Julien Hollande, autor Dobrodružství Hedi a Koksáka. V hlavních rolích vystupují Nassim Lyes a Zoé Marchal.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Kryptotrumf: V bláznivé akční komedii jsou terčem kryptoměny | Fandíme filmu Kryptotrumf: V bláznivé akční komedii jsou terčem kryptoměny | Fandíme filmu Kryptotrumf: V bláznivé akční komedii jsou terčem kryptoměny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu